Partidul de apartament al lui Dan Diaconescu spala scari in campania electorala

In timp ce Dan Diaconescu bate tara-n lung si-n lat in masina ce are propriul ei cont de Facebook (DDmobil) in incercarea de a strange cat mai multi votanti la alegerile din 25 mai, reprezentantii PP-DD de la Cluj nu dau doi bani pe europarlamentarele ce bat deja la usa. La usa lor nu bate nimeni. Sediul PP-DD de pe strada Motilor e gol, animat de doua scrumiere pline.

Din strada, sediul partidului pare viu. Un afis mare, pe care sta scris, cu litere de jumatate de metru “Partidul Poporului Dan Diaconescu Organizatia Cluj-Napoca” e inconjurat de steagurile Romaniei, al Uniunii Europene si al partidului – mov cu alb. Pana si peretii curtii in care salasluieste partidul au fost, pe jumatate, vopsiti in mov. 

Aici nu locuieste nimeni

Un afis agatat in capatul scarilor spune ca treptele trebuie maturate si spalate o data pe saptamana, iar PP-DD trebuie sa se ingrijeasca de asta in lunile mai, august si octombrie. Dar scarile sunt murdare, iar la PP-DD nu prea vezi picior de om. O confirma tabelul cu cheltuieli, expus in curte. 

PP-DD are de platit 4,47 de lei, din care 1,45 lei pentru apa. 

Inauntru, nu misca nimeni. Scarile murdare ce urca pana la etajul unu al cladirii dau intr-o usa inchisa cu lacatul, la baza careia stau doua scrumiere pline. Pe lemnul vechi, un poster cu DD: “Voteaza cu suflet de roman pozitia 15”. Azi, ca si ieri si alaltaieri, e inchis. Usile sediului se deschid doar joia si vinerea si doar intre 10.00 si 15.00. ”Pentru urgente, sunati la 0766.463.453”. Telefon la care nu raspunde nimeni.

Toate organizatiile judetene PP-DD au pagina de Facebook, cea de la Cluj nu are, oricum nu una activa. Pe site-ul de socializare exista cateva conturi cu acest nume, unele dintre ele false, care mai mult il adancesc in mizerie decat il ridica pe vestitul DD. Cele care il lauda nu mai au activitate de aproape un an: “Dati LIKE ca nu stiti ce pierdeti”, e ultimul status urcat, in august, 2013.

Singura pagina activa, PP-DD Cluj, scrie ca “Teapa e data romanilor prin tembeliunea OTV, de ciocoimea Diaconescu! Dosarele penale il urmaresc pe acest ciocoi din Caracal!”. 

Adauga comentariu