Partidele au semnat un protocol cu Federatia Share si astfel si-au asigurat aplaudacii la actiunile politice

Comentarii

lili

23.04.2015 17:31

Politicienii clujeni ar trebui sa-i     consulte  si pe reprezentantii oamenilor de cultura ai municipiului CLUJ NAPOCA   pentru ca e vorba de cultura nu de politica  Numai comunicand civilizat  vom reusi sa mai salvam Capitala culturala pe care ne-o dorim cu totii.

Cineva

24.04.2015 11:46

Aha, s-au combinat la cascaval. Bun asa. Si totusi, care e scopul acestui demers? Sa-si faca reclama intre ei? Hahaha. Capitala Europeana a lingailor politici.

Cornelia

24.04.2015 12:12

Protocolul de colaborare propune implicare din partea partidelor politice, de genul:- încurajarea participării tinerilor la vot, la acțiuni comunitare de voluntariat sau proiecte de dialog structurat.Adica un fel de propaganda electorala din partea partidelor care au acceptat acordul. Ce inseamna asta? Campanie electorala mascata sub egida Cluj-Capitala Europeana a Tineretului. Mai mult, implicarea are ca scop doar tinerii clujeni, uitand ca de fapt, titulatura de Cluj, Capitala etc, imiplica intreaga Europa, nu doar Cluj sau Romania. E foarte important de urmarit care vor fi acele actiuni pe care partidele in colaborare cu Share le vor face. Pentru ca daca sunt actiuni politice, atunci e grav.

cincin

24.04.2015 13:49

Capitala europeana a tineretului inseamna sa convingem tineri sa faca parte dintr-un partid politic sau altul? sau cum? Ce rost au partidele politice in aceste manifestatii? Prevad ca federatia Share va deveni in curand o asociatie de "imprumut" pentru precampania electorala din toamna. Baietii se pregatesc din timp. Smecherasii. :D

Adauga comentariu