Părinții tac mâlc și acceptă talmeș-balmeșul creat de conducerea C.N. ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca


După ce orarul elevilor de la Colegiul Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca a fost dat peste cap din cauza unor probleme legate de construcția sălii de sport, mai mulți părinți s-au adunat marți seara la școală în semn de protest. Cu toate acestea, niciunul dintre părinți nu a dorit să facă nicio declarație în fața presei. Deși nu le convine situația, aceștia tac mâlc.

Aparent, cei mai revoltați au fost părinții elevilor din clasele a IX-a, din cauza faptului că orele copiilor s-au mutat după masa, astfel că elevii stau la școală până seara la ora 19.
Totul a pornit de la situația sălii de sport, investiție a Primăriei în valoare de 2,3 milioane de lei, care este închisă de mai bine de o săptămână pentru că se face o expertiză în urma constatării unor probleme.

Săptămâna trecută, directorul liceului a transmis părinților următorul mesaj:
”Închiderea temporară a sălii de sport și proximitatea sezonului rece ne obligă să refacem orarul școlii astfel încât să oferim săli de clasă pentru elevii care în mod normal utilizau sala de sport și vestiarele aferente. Luând în considerare orarul deja existent , numărul de ore/săptămână pentru fiecare nivel de studiu și spațiul disponibil, Consiliul de administrație al colegiului a hotărât următoarele.”

Până la această oră, Primăria Cluj-Napoca nu a răspuns solicitării NCN și Ziar de Cluj cu privire la situația sălii de sport.

Adauga comentariu