Părculeț de agramați în Piața Cipariu

Boc, ca și Funar, cei doi primari repetenți ai Clujului, umple Clujul de statui. Să rămână ceva în urma lui.

Bă, Maestre, tu ai scăpat din vedere care este scopul unei bune administrații: confortul, liniștea și siguranța celor care îți dau banii ca tu să fii vătaf peste o urbe transformată într-un șantier central perpetuu. Numai în Centru, unde se vede că Boculetz al nost' este gospodar. Băi, Excelență, de 14 ani numai schimbi borduri în Centru, asfaltezi și desenezi din vorbe un Cluj-Napoca ideal pentru Facebook, dar mizerabil în realitate. Realitatea e cu trafic, cu poluare, cu blocuri între case, cu parcuri distruse, cu nopți nedormite, cu lipitorii tăi de afișe înșurubați în banii publici și sclipici peste minciuni. Realitatea e despre confortul cetățeanului, nu despre cum cheltui tu banii ca o gospodină intrată în banii soțului la Osser și la "autletul" de la colțul blocului.

Tu nu faci administrație publică locală, ci ești samsarul imobiliarilor și preaplecata slugă a Untold. Peste tot e numai beton și asfalt în Cluj, deși e municipiu, nu curtea din dos de la Răchițele. Iar acum, ca și Funar, pui pitici de grădină în ce a mai rămas din grădină.

PS: Iar de cei care te pupă cu osârdie în fund, bucură-te de ei cât mai ești primar. Un an după ce nu ai să mai fii au să se jure pe mamele și copiii lor că ei nu te-au votat veci, fix ca pe Funar. Și ăla a fost ales 12 ani de către Pronia Cerească, nu de către idioții săi utili.

Adauga comentariu