Parcul Central se va transforma intr-o imensa arena de lupta. Munitia principala: APA

La Cluj se contureaza o noua traditie. Dupa modelul marilor batalii din orasele vestice si din dorinta de a ne reaminti placerile copilariei, Asocitatia Nefiresc organizeaza azi, de la ora 18:30, o bataie cu apa in Parcul Central, in zona Casinoului. Tot azi, de la ora 18:00 se organizeaza si un protest in Piata Unirii asa incat, "bataia cu apa" e perfecta pentru a racori lumea dupa iesirea in strada.

Potrivit evenimentului initiat pe platforma de socializare Facebook, in cadrul actiunii sunt asteptati sute de clujeni:

"In amintirea copilariei si in dorinta de a scapa de caldura din ultimele zile, ne strangem in parcul Central joi, 23 iunie, in zona Cazino, cu pistoale, pusti, baloane, sticle cu apa, canistre, furtune de pompieri si ne batem pana udam toata verdeata."

Motto-ul actiunii, "Lasam locul mai curat decat l-am gasit", isi doreste sa responsabilizeze cetatenii cu privire la importanta curateniei in oras. Astfel, participantii vor imbina utilul cu placutul. Iar pentru ca spiritul copilariei nu ar trebui sa dispara niciodata, pe langa "batalia" ce va avea loc la Cazino, tot de la ora 18:30, clujenii sunt asteptati la prima editie "Jocurile Copilariei", unde "oameni mari" si copiii deopotriva se vor reconecta la vechile jocuri ale copilariei, precum Lapte Gros, Frunza, Mima, Ratele si Vanatorii, Sotron, Leapsa, etc.

Potrivit organizatorilor, "Jocurile Copilariei" se vor desfasura in fiecare seara de joi, in Parcul Central. In felul acesta, mai mult ca sigur se va inchega si mai mult "Generatia cu cheia la gat", ceea ce nu poate fi decat un lucru imbucurator pentru promovarea si resuscitarea vechilor jocuri ale copilariei.

Sursa foto: facebook

Adauga comentariu