Parchetul de pe lângă ÎCCJ doarme mahmur pe dosarul lui Marius Nicoară

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat că dosarul lui Marius Nicoară este la ei şi este în lucru.

Încă din 4 decembrie 2014, dosarul a fost înaintat parchetului. Având în vedere calitatea persoanei, conform Codului de procedura penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie are competenţă în instrumentarea acestuia.

"Ca urmare a solicitării pe care ne-aţi adresat-o prin e-mail, înregistrată la Biroul de informare şi relaţii publice sub numărul de mai sus, vă comunicăm faptul că dosarul având obiectul indicat de dumneavoastră (cel în care senatorul Marous Nicoară a avut inconştienţă de a se urcă băut la volanul autoturismului personal, ocazie cu care a accidentat un taximetrist - n.r.) se află în lucru la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
În conformitate cu prevederile art. 12 lit. e din Legea nr. 544/2001, precum şi cu dispoziţiile art. 25 alin. 5 din Ghidul privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi mass-media, alte informaţii nu pot fi furnizate în acest moment, întrucât publicitatea acestora ar putea periclita bunul mers al anchetei", ne răspunde Parchetul de pe lângă ÎCCJ.

A răspuns acelaşi Parchet care doarme de aproape doi ani pe dosarul în care un senator care s-a urcat beat-mort la volan şi a produs un accident, având o alcoolemie de 1,4 la mie alcool în sânge, deschide lista PNL Cluj la Senat.

Şi somnul dulce-mahmur al Parchetului de pe lângă ÎCCJ nu dă semne că va fi întrerupt până la alegeri.

Comentarii

jon

27.10.2016 09:07
Pai e normal daca traieste cu procoroarea aia tinerica de la Gherla!

Adauga comentariu