Parcarea cu plată din Piaţa Unirii, pericol pentru şoferi. Accident evitat la mustaţă

Un şofer al Companiei de Transport în Comun a evitat în ultimul moment producerea unui accident în Piaţa Unirii. Incidentul s-a petrecut în acestă dimineaţă în jurul orei 11.00 în momentul în care conducătorul unui autoturism VW Golf cu numere de Bihor a ieşit din parcarea cu plată a primăriei din Piaţa Unirii fără a se asigura. Pentru a evita coliziunea, autobuzul a depăşit linia de demarcaţie dublă continuă şi a pătruns pe contrasens. Norocul a făcut ca dinspre cartierul Mărăşti să nu vină nicio maşină. 

Lucrărie de reamenajare a laturii de vest a Pieţei Unirii a dus la schimbarea zonei de ieşire din parcarea cu plată de pe latura de nord.  Un aspect care le-a scăpat proiectanţilor barierei este acela că şoferii care părăsesc parcarea sunt supuşi riscului producerii unor accidente. Motivul îl constituie faptul că, deşi există montat un  semafor pentru virajul la stânga, şoferii trebuie să acorde prioritate atât mijloacelor de transport în comun, cât şi maşinilor care se deplasează Buevardul 21 Decembrie pe direcţia est-vest.

 

Comentarii

Ionescu

13.03.2017 20:04

Soferul golfului nu avea ce sa caute acolo. Iesirea din parcare se face numai pe la bariera dupa ce se plateste taxa. Probabil ca tzugulanu a vrut sa iasa fara sa plateasca. Din acest motiv a si sarit in fata autobuzului fara sa se asigure. Se grabea sa paraseasca parcarea pe furis. Se pot cere inregistrarile de la camerele de supraveghere. Oare politia locala ce pazeste ?

Adauga comentariu