Papagalii sinecuristi Cosmin Irimies si Radu Constantea, in frunte cu ipocritul Boc, nu au cum sa rateze obiectivul din acest an pentru U: evitarea promovarii. Ba, sa va fie rusine, ar trebui sa va ascundeti!

Blestemul Universitatii nu l-a constituti niciodata galeria. Ci conducerea. Iar am mai consemnat un episod rusinos despre incompetenta conducerii Universitatii: dubleta Irimies-Constantea, cu un esec la activ, a avut o vara intreaga la dispozitie sa repare rahatul, dar au sfarsit prin a-l face praf. Ieri, U a luat-o pe coaja de la Arges, dupa un meci penibil, consemnand a doua infrangere din cele 3 meciuri disputate.

Fanii? Tac si inghit, mereu. Zambresc dupa Sabau, se dau mari pe Facebook, unul insa nu are oua sa ceara demisia incompetentilor Radu Constantea si Cosmin Irimies. Astia doi saltimbanci joaca acum roluri noi: chipurile, Raducu se face ca s-a retras si asista la esecul lui Cosminel, care se comporta acum si ca presedinte si ca director sportiv. Impreuna cu "metodistul" Cojocaru, Irimies rupe la capitolul realizari, aducand portughezi mai slabi ca Vasile Manu in jurnalism si infrangand cu brio. Ceea ce ii place lui Constantea, care abia asteapta sa ii dea un sut in cur. Sa consemnam "taria" galeriei si in ceea ce priveste episodul recent cand Bocul a dat o limba in cur CFR-ului, nu pentru ca admira vreo echipa, ci pentru ca e oportunist nenorocit si a vrut sa se lipeasca de susccesul lor. Stiti care a fost reactia marilor lideri? Mucles.

Cu 2 infrangeri la activ si dupa o intalnire cu suporterii acum cateva zile in care i-a santajat emotional pe suporteri ca, daca el pleaca, se alege praful, pe taranul coclit universitar Irimies il roade pe la bere ca de unde are bani FC Victoria, bagand dume de prostoi incompetent, ba ca de la Goia, ba ca de la Orban. Ba, sinecuristule, vezi ca ai meci cu Buzaul, poate luati vreo 7 boabe si voi ca Snagovul ieri.

In rest, sa fim sinceri si sa recunoastem. Dupa atatea infrangeri, este clar ca Irimies si Constantea nu vor rata in acest an obiectivul propus: evitarea promovarii.

(foto - Sportul Clujean)

Adauga comentariu