“Panseluțele lui Bonțidean” se electrifică. Vor fi cheltuiți 90.000 euro din bugetul local pentru paznicii orașului

Conducerea Primăriei Cluj-Napoca a prins gustul autovehiculelor electrice. După autobuzele electrice, pe străzile din oraș ar urma să circule și autoturisme electrice. Acestea vor fi folosite de celebrele “panseluțe ale lui Bonțidean” aka polițiști locali. De la Logan-uri trec direct în autoturisme electrice, cu care să străbată orașul în lung și lat să amendeze băbuțe care vând flori la colț de stradă, cetățeni needucați care scuipă coji de semințe pe jos, să transporte cerșetori și oameni ai străzii la gară sau la centrele de zi și câte și mai câte. Acești paznici ai orașului sunt ocupați până peste cap, robotesc de dimineața până seara. 

Citește și:

Muntele de gunoi de la Pata Rât s-a evaporat. Acum Boc nu mai are altceva de făcut decât să trimită “hoardele de panseluțe” pe urmele scuipătorilor de semințe

Poliția Locală are treabă, n-are treabă, se leagă de câte-o babă

Așadar, Primăria Cluj-Napoca va dota Poliția Locală cu mașini electrice, în valoare de 415.556 lei, adică peste 90.000 euro. Fondurile vor fi alocate din bugetul local. Este vorba despre trei autoturisme de intervenție pur electrice. Ofertele se pot depune până în 18 septembrie, anunțul fiind postat în SEAP. 

De acum, “panseluțe ale lui Bonțidean” se vor putea și în odihni în mașinuțe electrice. Vă mai amintiți cum se relaxau doi polițiști locali, acum o lună, pe o străduță din centru, cu chipiul în poală în Loganul parcat neregulamentar?

Citește și:

Două “panseluțe” ofilite se odihnesc cu chipiul în poală, sub semnul “lua-ți-aș mașina” – FOTO

Dar când au blocat strada ca să își cumpere o shaorma cu de toate?

Citește și:

VIDEO Milițienii lui Bonțidean papă șaorma blocând strada

Cel mai îngrijorător este faptul că nu știm dacă se vor descurca cu parcarea. Au mai pățit-o. Și ar fi păcat să strice o mașină electrică de 30.000 euro.

Citește și:

VIDEO De câți polițiști locali e nevoie să bage o mașină de poliție în curte? De 4, ca la schimbatul becului

Adauga comentariu