Panseluțele lui Bonțidean au capturat un cal și s-au luptat viteji cu Cuțitarul din Panticeu – FOTO și VIDEO

Să nu mai spună nimeni că polițiștii locali nu au grijă de oraș, că nu sunt pe fază la tot ce semnalează cetățenii și presa și că nu intervin prompt și profesionist. Nimeni niciodată să nu mai aibă această îndrăzneală. Noi avem dovada că acești supraoameni, cu nume de cod “panseluțele lui Bonțidean” muncesc din greu. Cel puțin ieri s-au remarcat în mod deosebit. Noi chiar propunem să fie decorați cu o potcoavă și un cuțit.

Dar, iată ce s-a întâmplat. Marți, toată presa locală a publicat o fotografie cu doi cai care circulau nestingheriți pe bulevardul Muncii. Miercuri, harnicii angajați ai Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei au trimis un comunicat de presă ca să ne arate, nouă jurnaliștilor și cetățenilor, că polițiștii locali s-au dus, ieri, cât au putut ei de repede să verifice zona. Ca norocul că nu au venit acasă cu mâna goală, că altfel nu mai aveam motiv să facem haz de necaz.  
Să revenim la comunicatul de presă. Ce vrea să ne transmită autorul comunicatului de presă? O faptă despre o mega captură a polițiștilor locali aka panseluțele lui Bonțidean (Marcel Bonțidean este șeful Poliției Locale, supranumit și pensionarul de lux – pentru cei care nu știu cine este domnul). Panseluțele au prins un cal și pe proprietarul acestuia. Să nu râdeți cumva și să credeți că le-a fost ușor să captureze calul. Stăpânul animalului este un individ “periculos”, tocmai din Panticeu, care avea cuțit la el așa că a fost nevoie să se lupte din greu cu acesta.

Panseluțele au chemat și poliția poliție să îl ia pe cuțitar și să îi dea o pedeapsă aspră.

Nici calul nu a scăpat. L-au dus la sediul Regiei Autonome a Domeniului Public. Să se învețe minte să mai umble brambura prin oraș.

Vă redăm integral comunicatul de presă transmis de angajații Biroului Mass-Media:

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică-zona 1 şi 7 au desfăşurat o acţiune pentru identificarea atelajelor cu tracţiune animală  în cartierul Someşeni și în zonele B-dul Muncii şi Fabricii de Zahăr.
Urmare acţiunii efectuate în teren, a fost depistată o persoană din localitatea Panticeu, care circula cu un vehicol cu tracţiune animală dinspre B-dul Muncii pe str. Fabricii de Zahăr.
Acesta a fost sancţionat conform HCL nr. 270/2009 cu amendă de 300 lei. Animalul şi atelajul au fost ridicate şi transportate la sediul R.A.D.P. Deținătorul acestora a fost predat de către poliţiştii locali, lucrătorilor din cadrul Secţiei 7 a Poliţiei Municipiului pentru continuarea cercetărilor privind portul ilegal de armă albă (cuțit), după ce acesta a opus rezistență în momentul sancționării.

Iată și un video reprezentativ:

Și aici aveți fotografii de la misiunea super periculoasă:

P.S. Poate ar fi mai bine pentru toată lumea dacă administrația publică locală nu s-ar mai “lăuda” cu nonfapte precum prinderea unui cal și ar acționa la modul serios.

----------

UPDATE - Calul se află acum la adăpostul RADP. Pentru recuperarea lui stăpânul trebuie să plătească 500 lei. Cu cât îl recuperează mai târziu, taxa crește. Dacă în 5 zile nu achită taxa și nu își recuperează calul, animalul intră în proprietatea Primăriei și va fi scos la licitație.

Comentarii

Carutasul grabit

28.03.2018 15:33

Vai de ea martoaga si caruta nenorocita ca abia se duce cu ea si slugile sistemului din Cluj,vor sa o confiste ca nu se merita ce marfa au gasit.Tam-Tam pentru o nimica toata.Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!

Nic

28.03.2018 20:04

Omu' are herghelie intr-o curte de 200 mp la linia de tramvai.Astazi ciordea o plasa sudata de la o casa in construcție,tot cu căruța cu cal,cu unul sur.Oricum căruța este folosită intr-un singur scop,la furat.

jiji

29.03.2018 09:28

asta este bosu de pe muncii, care fura orice ii incape in caruta...multa lume il cunoaste, inclusiv politia

Adauga comentariu