Panouri ANTIVACCINARE în Cluj-Napoca, în plină EPIDEMIE de gripă. O activistă din Cluj cerșește bani pe Facebook pentru cele două bannere montate deja în oraș

Miercuri, exact în ziua când a fost declarată epidemie de gripă, în mai multe orașe din țară, printre care și Cluj-Napoca au apărut panouri antivaccinare, cu mesaje dure care spun că vaccinurile sunt contaminate, sunt cancerigene și provoacă mutații genetice.

Inițiativa montării acestor bannere a pornit din Cluj-Napoca, de la Cristina Ganea, o activistă care de câțiva ani face tot felul de acțiuni împotriva imunizării. În ultimii ani, a organizat mai multe proteste împotriva imunizării. Ea se află în spatele inițiativei civice Cunoaște Riscurile, prin care se declară împotriva vaccinurilor de orice fel. Ca să își susțină acțiunile, cerșește donații financiare prin intermediul rețelelor de socializare și site-ului inițiativei. Panourile din Cluj-Napoca nici nu sunt plătite. Cristina Ganea cere donații să își poată susține mesajul. 

Anunțul instalării celor două panouri din Cluj-Napoca a fost postat cu mare mândrie și inimioare pe pagina de Facebook Cunoaște Riscurile. În același mesaj nu a uitat să ceară și bani pentru plata chiriei panourilor și pentru tipărirea acestora. Panourile au fost montate de firma Appia Management din Târgu-Mureș. 

Iată anunțul postat pe Facebook de Cristina Ganea prin pagina Cunoaște Riscurile: 

SURPRIZE, SURPRIZE!!!
Noul nostru panou din CLUJ!???
Avem maaare nevoie de donatii ca sa putem plati printul pentru aceste 2 bannere si chiria pentru toate panourile noastre. (Totalul lunar de plata pentru chirie va ramane acelasi ca si pana acum, adica aproximativ 1.000 euro. Acest nou panou il va inlocui pe cel mare din Corunca.)
Detalii conturi donatii:
https://cunoaste-riscurile.ro/doneaza/
Multumim celor care ne sustin financiar ca sa putem continua informarea! Nu in ultimul rand, vrem sa multumim si firmei care ne ajuta cu aceste panouri (aici am avut surpriza placuta sa gasim oameni care ne-au inteles si ne sustin, indiferent de obstacolele pe care le-au intampinat din partea autoritatilor).
#stopCenzura
#vremLiberaExprimare
#proInformare
#proAlegere
#NuVaccinariiObligatorii

Pe aceeași pagină, a postat nenumărate articole care arată efectele negative ale vaccinării, cu toate că în România au murit de gripă 54 de persoane. A și fost întrebată de unii utilizatori Facebook dacă se va face responsabilă de alte decese? 

cunoaste riscurile

postare facebook vaccinuri

postare facebook vaccinuri

Cristina Ganea cere bani să poată plăti facturile inițiativei civice pe decembrie și ianuarie. Se plânge că are datorii mari și are nevoie de susținere financiară. Iată ce mesaj a postat pe rețelele de socializare: 

Situatie donatii si datorii 30 ianuarie 2019.
Donatii: 493 RON
Datorii: 9280 RON
Conturi ING: 108,53 ron si 5 euro
Cont PayPal: 73,71 euro
Cont BT: 10 ron
Cont BRD: 0 ron
Cu greu am reusit sa platim facturile pe luna noiembrie...
Ca sa putem plati facturile pe decembrie si ianuarie mai avem nevoie de ‼️8787 ron.
Cu ajutorul vostru putem continua INFORMAREA, putem lupta impotriva vaccinarii obligatorii si a propagandei puternice venite din partea Ministerului Sanatatii si a concernelor farmaceutice!
Dupa cum vedeti avem datorii mari si avem mare nevoie de ajutor ca sa putem continua!
Reamintim ca tot ce am realizat pana acum a fost la initiativa si cu implicarea echipei Cunoaste Riscurile, voluntari INDEPENDENTI, care nu sunt membrii niciunui partid sau asociatii.

Adauga comentariu