Panică printre taximetriștii clujeni: au crezut că un coleg de-al lor a dus-o la Mureș pe femeia diagnosticată cu coronavirus

Toți taximetriștii clujeni au intrat în alertă în această dimineață pentru a descoperi dacă vreunul dintre colegii lui a fost cel care a dus-o de la Aeroportul Internațional din Cluj la Mureș pe pacienta internată la Spitalul de Boli Infectioase, diagnosticată cu coronavirus. 

”În data de 4 Martie, de la zborul de Bergamo, ora 10.40, un coleg a plecat în județul Mureș, la Sânmartin, cu o doamnă. Dacă citești asta avem rugămintea, pentru sănătatea ta proprie și a familiei, sună urgent la DSP sau 112!! Dacă îl știe cineva pe colegul care a făcut cursa să îl anunțe urgent!!”, a fost mesajul postat de Asociația Taximetriștilor Clujeni. 

Ulterior, s-a descoperit că femeia a plecat de la aeroportul din Cluj cu un taxi de Mureș, o rudă care a fost identificată de autorități.

Femeia de 70 de ani din Mureș diagnosticată cu coronavirus se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie, întrucât a revenit în țară din Italia (Ancona/ Bologna). I-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia a fost transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecțioase din Cluj.

Adauga comentariu