Palmă pe obrazul Clujului: Emanuel Ungureanu a ieșit deputat la Buzău chiar dacă USR a luat scor mic. Clujul a pierdut un parlamentar excelent, Buzăul a câștigat!

Buzăul nu ne-a luat numai fabrica Ursus, ci ni l-a furat și pe cel mai bun parlamentar din istoria Clujului, Emanuel Ungureanu, care, alungat de clujeni prin votul mic dat lui la primărie și de filiala USR Cluj prin jocurile perfide ale lui Sergiu Hosu, șeful PLUS Cluj, și-a făcut rost de un loc eligibil la filiala USR Buzău pe care l-a și câștigat azi noapte, urmând să fie parlamentar de Buzău pentru al doilea mandat al său. Însă acest mandat nu a venit ușor pentru Ungureanu.

Acesta a muncit pe brânci în ultima lună și jumătate, arătându-le adormiților și prăfuiților politicieni buzoieni cum se face o campanie pe stradă. Din culise vă spunem că scorul USR Buzău nu a fost atât de mare, mai ales că acolo Emanuel Ungureanu a avut de înfruntat filiala-matcă a președintelui PSD - Marcel Ciolacu, care a luat votul cel mare. De asemenea acolo se află una dintre cele mai bune filiale PMP din România și cea mai puternică filială a Pro României. Știind că Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune în traistă, Ungureanu a tras tare și le-a dat cu tifla foștilor săi colegi de la Cluj fiindcă asta e marea diferență dintre Elek Levente, Georgică Trif și cum-îl-cheamă pe ăla de e șef la USR Cluj că nu ne mai aducem aminte. Ungureanu nu e prost deloc. Clujul pierde unul dintre cei mai buni parlamentari ai săi, dar rămâne în schimb cu deputatul coleșă de a AUR, cu nimuruga de avocată de la USR PLUS, cu Achimaș zis și mortul viu sau cu nepotul lui Blaga. 

Adauga comentariu