OXYGEN PR, firma lu' Terezuca, face deservicii clientilor spamand presa locala si milogindu-se dupa mocaciuni! Ruxandra Marin, Ruxandra Marin, tu ai spamul cel mai fin! Ce trebuie sa inteleaga firma zalauanilor de la Alfa Software!

O veste incredibila a zguduit mapamondul acum 3 saptamani, punand in pericol inclusiv summitul dintre Trump si grasul ce conduce Coreea de Nord: 

"Agenția independentă de comunicare Oxygen și-a deschis filială la Cluj-Napoca. Ruxandra Marin, Senior Partner, parte din echipa Oxygen încă de la înființarea companiei, va coordona operațiunile locale ale agenției. Originară din Cluj-Napoca, Ruxandra și-a început cariera în comunicare în urmă cu 15 ani, în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, a gestionat activitatea de comunicare pentru clienți din diverse industrii, în cadrul agenției Civitas Global Ketchum.

Filiala locală va gestiona proiecte pentru clienții din Cluj-Napoca și zona de Nord-Vest a țării și va oferi servicii de marketing și consultanță în comunicare, precum managementul reputației, publicitate, comunicare internă, employer branding, social media și digital marketing, comunicare B2B, relații publice, CSR, organizare evenimente, influencer marketing și producție video".

 

Boon, acuma sa v-o prezint pe Ruxandra Marin. 

 

Dupa cum observati, Ruxandra Marin pozeaza ca o fata de la liceul agricol la pozele de absolvire.

 

E un obicei al firmei Oxygen, caci si patroana, Terezuca Tranaka, isi pune pe aichiueds si alte labute editoriale din marcomm poze penibile, asa cum isi punea profesoara mea milfa de chimie in liceu:

Mai am inca o poza pe care tre' musai sa v-o arat, e a domnisoarei Ami Radu. Mica-sa a botezat-o Anamaria, dar ea isi zice Ami, fraierilor, si e piar coordineitar la firma Oxygen:

 

Aceste trei doamne nesimtite au un punct de vedere comun, asta pentru ca sunt niste prostalaie incompetente ale marcomm-ului romanesc: ele cred ca presa e ceva chelner pe care ele il pot chema la masa comandand gratuit free media pentru clientii lor de rahat.

De unde stiu asta? Pentru ca aceste sfertodocte ale industriei spameaza cu gratie presa, bagandu-ne pe email parturile lor ipocrite. Astazi, nu ne-a venit un part media pe mail, ci de-a dreptul o basina media, trasa de Ami Radu:

 

Ce gidipiar, ce incercare macar de a ascunde cacatul de free media sub umbrela unei stiri cu miros de CSR, nimic, tata?!

Ami Radu a flatulat cu stropi un comunicat comercial, anuntandu-ne ca celebra firma Alfa Software, a unor taranusi cu noroi sub unghii din Zalau ce au auzit si ei de piar in 2018, si-a numit, domnule, un nou director general, frate, stire care a oprit planeta. El se numeste Cristian Gabriel Pavel si, sincer, anuntam pe aceasta cale ca ne doare in cur de numirea lui, ca si-a angajat o firma de idioate, ca PR nu inseamna sa spamezi (speram sa inteleaga tractoristul, daca tot e firma de IT) si ca, daca vrei sa anunti lucruri, platesti pentru expunere publicitate comerciala in presa.

Cristian Gabriel Pavel se linge singur dupa urechi cu limba de la Oxygen PR

 

Acum sa va spun si povestea cu Ruxandra Marin, marea stratega ce a "deschis" biroul la Cluj pentru Oxygen PR. A deschis o p...

In fapt, Ruxi, draga de ea, e coapta cu banii. Nu a primit buget de la Oxijen Bucuresti, ci o singura directiva: mars si fa rost de clienti, descurca-te daca vrei sa traiesti.

Iar Ruxi ce s-a gandit: ia sa rog io o cunostinta comuna sa imi faca o intalnire cu Liviu Alexa sa povestim despre viitorul Oxyjen si sa punem de-o colaborare moka.

Stiind ce firma de rahat e Oxygen, raspunsul meu a fost: "Draga Ruxandra, cele mai frumoase intalniri pentru presa cu agentiile de media sunt pe email, cand agentia de media sau PR face o comanda PE BANI pentru un client, o plateste si noi publicam. In rest, refuz intalnirea, prefer sa imi petrec putinul meu timp liber cu amantele". 

Ma jur ca asa i-am raspuns.

Ruxi, fata bataioasa, cu studii de piar facute in Piata Marasti, ce s-a gandit sa faca pentru a-mi inmuia inima: mi-a dat LIKE, frate, la un video delicios cu baietelul meu, Fane, postat aseara pe Facebook. PR de Savadisla, frate. Iata si dovada:

De ce si-o ia peste bot si Ruxi Marin in acest articol? Fiindca ea este batalaia care i-a dat lui Ami Radu adresele noastre de email de la ziar, ca sa arate ea cat de tare e in contacte cu presa locala.

Printre altele, a reusit sa ne atraga cu adevarat atentia, motiv pentru care am si scris acest articol gratuit ce sper sa le foloseasca in fata clientului Alfa Software.

Comentarii

gogu

14.06.2018 19:35

Alexule draga, achiesez, da' nu te lua de Savadisla, mon amur! Ca jur, fac moarte de oamini! Pana aici, d-aci incolo hait! Radem glumim, da' de Ciurila nu ne batem joc... (apropo, Savadisla, tot aia) Ps. e doar o gluma. Cer scuze celor atacati...

chelner

15.06.2018 13:20

Ce îi mişto cu adevărat e că, în comunicat, au greşit numele firmei, e Afla. :)

Nata

17.06.2018 04:36

De stătea Natalia pe curul ei și nu se umfla în pene, totul era ok. Dar și cum la jobul ei, degeaba, mai trebuie să facă și ceva degeaba, a făcut ce știe ea mai bine. Sa se facă de CC.

Mamel Prenorul

19.06.2018 10:21

bine le-ai mai zis-o. zi-le să-mi dea și adresele lor să vin să le mamelesc. eu m-am specializat la mamelit pe mama mea personală. acum mă pot juca cu mamelele ei fără să o scot din casă, direct în grădină. de la mamelit. și ele s-ar putea juca la fel.

Adauga comentariu