Ovidiu Blablag a adus inapoi masina clubului Universitatea! Dar masina era lovita! U Cluj are mari probleme cu banii, dar tot ii plateste lui Kay 8000 de euro pe luna, desi acesta nu joaca

Ce v-ati face voi, daca Alexa nu v-ar oferi constant ADEVARATELE stiri din interioul clubului U? In ciuda parcursului bun al echipei, Doamne ajuta sa continue asa, conducerea Universitatii, in frunte cu matusalemicul Constantin Raduta, se pregateste sa izbeasca de zid caruta clubului, din cauza lipsei acute de cash,

Sa le luam pe rand, ca-s multe. 

In primul rand, Blag preseaza tare de tot conducerea sa isi primeasca banii, circa 8000 de euro, banii aia pe care el zice ca i-a muncit timp de aproape 3 luni, cu rezultatele dezastruoase pe care le stim. In tarania lui, marele uist Blablag a santajat putin clubul, refuzand sa aduca inapoi masina Universitatii, pe motiv ca vrea banii. Cand i s-a explicat ca nu e corect ce face si ca sponsorul masinii e nemultumit de atitudinea lui, Blablag a "inturnat-o", dar... lovita. Il doare in cot pe Blag, pe el il intereseaza doar banii nemunciti. N-aveti de unde sti, ca nu urmariti mizeria de radio EBS, dar Blag a fost si pe acolo recent, unde a expus "un plan" despre revitalizarea sportului de masa, evident cu competitii intre scoli, ahahaha, adica un Cupa Liceelor redivivus. Penibil.

Jucatorii sunt si ei sub presiune, fiindca nu s-a platit mai nimic pentru ei. Un jucator anume este insa foarte linistit. Nu joaca nimic, adica chiar nu joaca, dar are un contract beton care ii aduce siguranta ca, la un moment dat, va da o mumu Universitatii si tot va fi platit. Este vorba de Kay, una dintre cele mai mari greseli ale U Cluj din ultimii ani. Da, da, stati linistiti, Kay nu a disparut de la U, e bine merci in nesimtirea lui. Problema e altaaaaa: contractul nu poate fi reziliat fara penalitati, deoarece acea clauza de reziliere fara daune in cazul in care U nu promoveaza NU apare si in contractul jucatorului. Pam pam! Cine a comis ilegalitatea? De ce sunt doua contracte diferite pentru acelasi jucator? E cam penala faza, Raduta, de ce nu se iau masuri?

In disperare de bani, U Cluj a accesat prima runda de finantare din banii Primariei. Problema a fost insa nasoala. Cand s-au dus cu deconturile la primarie, au fost refuzati, pentru ca nu erau corecte hartiile, ba chiar ar fi fost si ilegale unele deconturi, precum... o facturica de comisioane in valoare de 25 000 de euro pe firma de impresariat a lui Apostu, de unde deducem: 1) ca Apostu papa gros de la U pe comisionae si 2) ca banii lui Apostu sunt prioritizati in timp ce jucatorii au restante cat China. Frumos.

Dar mai e ceva: unde exista un protocol, un document, o chestie initiata de Radu Constantea in trecut, nu avem INCA hartia, unde Radu a strans mai multi investitori companii si persoane fizice dispuse sa bage sume destul de consistente la schimb cu un loc egal in CA-ul Universitatii. Disperata, conducerea U Cluj s-a dus cu protocolul asta la adevaratul sef al U Cluj, prorectorul Dan Lazar de la UBB, caruia i s-a cerut una din doua: fie sa dea Universitatile banii ce lipsesc bugetului (haha, lucru imposibil, fiindca e ilegal), fie sa lase sa curga protocolul asta. Dar Lazar nu vrea sa intre investitori privati in jucaria U, meschinaria lui e mare, vrea sa conduca el totul. Ca sa nu fie un refuz frontal, le-a spus sefilor de la U ca e de acord cu intrarea de privati in U, dar a ridicat "pragul" de acces la 250 000 de euro. Pana-i p..., nu va da cineva 250 000 de euro la U ca sa isi bata joc Raduta si Lazar de banii lui.

Astea au fost stirile U Cluj. 

PS: Intrebare: de ce, in momentul golului din prelungirile cu Metaloglobus, Lincar si-a intors privirea spre Cantor?

Comentarii

Mihai Drăgoescu

03.09.2021 22:31

Pentru că cantor e omul lui irimies?

Adauga comentariu