Oros vrea să măcelărească 15% din posturile Ministerului Agriculturii. Primele pe listă... coafezele! Că nu sunt coafezele PNL

Deși a promis solemn pe tot-tot-tot că nu-și va băga coada în fundul vacii și nu va face reduceri de personal, iată că azi ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros, a lansat un război împotriva a 15% din angajații ministerului pe care îl conduce, precum și a instituțiilor subordonate acestuia. De ce s-a sucit? Pentru că, vezi-Doamne, la o analiză amănunțită, ministrul a găsit prin cotoloanele Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) câteva coafeze care îl deranjează teribil și, în adevăratul spirit liberal pe care îl are, ar vrea să le elimine, să își pună propriile coafeze în loc. Bine, n-a zis-o chiar așa, doar nu e nebun să se scape.

„Am găsit şi coafeze şi tot felul de 'specialişti' angajaţi şi mulţi miliţieni, transferaţi de la firme private, cazuri de meserii mai puţin obişnuite pentru activitatea în AFIR. Toate aceste detaşări au încetat de la 1 ianuarie 2020.”, a declarat Adrian Oros.

Dar până la întâi ianuarie 2020 ce s-a întâmplat? Adică în cele două luni de mandat scurse până la Revelion?

S-au plimbat de voie coafezele și milițienii prin instituții? Și cum de, brusc, după două luni, angajații ăia nu își mai fac treaba și au devenit atât de supărători?

 

Adauga comentariu