Organizatorii "Beer craft" n-au gândit și niște WC-uri în zonă. Prin urmare participanții au făcut “Biărcraft” pe unde au apucat pe lângă Cluj-Arena

Ne scriu din nou cititorii să ne atragă atenția cât de varză sunt în gândire cei din municipalitatea clujeană care dau autorizații fără să gândească unor organizatori de evenimente care nu gândesc nici măcar cât cei care sunt plătiți din banii noștri să (da!) gândească. Dar, dacă o fi zis “Șefu’” că “asta se autorizează, indiferent”, au autorizat. Așa că Festivalul "Beer craft" de lângă Cluj Arena, s-a terminat în fiecare seară într-o ploicică gălbuie de jur împrejurul falimentarului stabiliment sportiv.

“Bună ziua, am fost aseară (sâmbătă - n. red.) la festivalul "Beer craft" de lângă Cluj Arena și la ora 23 toate băile erau închise. Nu e posibil ca la 22.55 să vinzi bere dar la ora 23 să închizi băile. Înțeleg ca cei de la #form aveau eveniment dar totuși organizatorii puteau să pună WC-uri ecologice măcar. Astfel la ora 23.10 câteva zeci de persoane urinau pe gardul de la fostul ștrand Municipal . Frumos din partea lor, faptul că pe pagina de Facebook a evenimentului nu se pot lăsa comentarii (probabil se plânge foarte multă lume). Apropo - Ursus Retro poate sa fie orice tip de bere dar cu siguranta nu craft beer” – ne-a scris Bogdan M.

PS: Poate aflăm și cât i-a costat pe organizatorii "Beer craft" închirierea WC-urilor din Cluj-Arena. Sau o fi fost moca, ca pentru amici?

Adauga comentariu