Orasul unde toti barbatii au mai multe partenere si nu ascund asta

Se numeste Dongguan, este situat in provincia chineza Guangdong, si nu iese in evidenta printr-un relief aparte sau peisaje mirobolante, ci prin oamenii care il populeaza. Si asta pentru ca, aici, barbatii nu stiu ce inseamna monogamia, avand cel putin trei iubite. Acesta este si motivul pentru care Dongguan se numeste ”capitala sexului”, scrie Unica.ro.

In oraselul care poarta numele Dongguan, a carui rezonanta ne trimite cu gandul la cel mai notoriu amant al tuturor timpurilor, Don Juan, barbatii sustin ca este o rusine greu de suportat sa aiba o singura iubita. De ce? Pentru ca au de unde alege, iar infidelitatea lor nu le deranjeaza pe cele cu care se afiseaza.

Dongguan se confrunta cu o disproportie in privinta sexelor, paritatea fiind de 89 de barbati la 100 de femei. Afluxul mare de reprezentante ale sexului slab se explica, potrivit The Mirror, prin angajarile masive la fabricile de textile din zona, motiv pentru care chinezilor de aici nu le este deloc greu sa-si gaseasca una sau mai multe partenere de viata.

Nu exista rivalitate

”Am trei iubite si toate se cunosc foarte bine. Toti amicii pe care ii am au mai mult de o iubita. Nu este ceva iesit din comun, e normal aici”, sustine Xiao Lin.

Acelasi cuceritor marturiseste ca angajatele de la fabricile de textile sunt in majoritate femei atragatoare pe care nu le deranjeaza faptul ca impart cu altcineva acelasi barbat.

”Este mai usor sa-si gasesti o iubita decat serviciu in Dongguan”, a dezvaluit un localnic pentru un post TV din China.

Cum zona este in majoritate un paradis al textilelor, unde patronii angajeaza numai femei – pentru ca, sustin ei, sunt mult mai constiincioase, harnice si de incredere, domnii fie nu au serviciu, fie isi gasesc job in domenii neobisnuite, luucru care le permite sa aiba mult timp liber la dispozitie.

Multi vin aici ca sa se insoare

Unii chiar vin aici din alte regiuni ale tarii ca sa-si gaseasca sotie. La fel ca A Yi, in varsta de 25, care a ajuns in Dongguan ca sa se insoare, mai ales ca alocatia data de stat pentru proaspat-casatoriti este de 3.000 de lire sterline (4.100 de euro).

”Sunt foarte multe femei in Dongguan si nu cauta sa faca avere. Ele vor pur si simplu un barbat”, declara Yi.

Si si-a dus la indeplinire misiunea. A reusit sa-si intalneasca jumatatea in Dongguan, numnai ca a hotarat sa nu mai plece de aici. Cum iubita lui are job la fabrica de textile, tot ea este cea care achita si cheltuielile lunare. Yi face parte dintr-o minoritate, totusi. Aceea a maculilor cu o singura partenera de viata.

Serviciul pentru Drepturile si Informarea Femeilor din regiunea Guangdong a realizat un studiu privind situatia din Dongguang. Conform cercetarii, tinerele de aici prefera sa accepte ”rivalele” barbatilor lor decat sa fie singure.

Adauga comentariu