În orașul de 5 stele al tehnologiei, pe lângă tariful enorm al parcării, mai aștepți și o jumătate de oră să o plătești

Sistemul de plată al parcărilor este un dezastru. Deși parcările se tot scumpesc în Cluj-Napoca, administrația locală nu este în stare să rezolve problema parcometrelor. Clujenii se plâng în continuare de proasta funcționare a parcometrelor și de timpul mult prea mare de așteptare pentru a cumpăra tichet.

„Acesta e orașul de 5 stele al tehnologiei din Cluj-Napoca. Pe lângă tariful enorm al parcării mai aștepți și o juma de oră să plătești”, declară un cetățean pentru Ziar de Cluj.

Din 2018 Boc, primarul orașului de 5 stele, s-a lăudat că va lansa o nouă procedură pentru a reduce cozile imense de la parcometrele din centrul orașului și că sistemul de cumpărat tichete va funcționa impecabil. Doar minciuni. Un an mai târziu timpul de așteptare pentru a-ți putea cumpără un bilet de parcare depășește 30 de minute în centrul orașului.

Nu sunt puține cazurile în care parcometrele de pe o întreagă stradă sunt nefuncționale, Primăria neavând nicio scuză pentru această situație. De altfel, nici aparatele de ticketing nu funcționează, nici dispozitivele de ridicare a bicicletelor din cadrul sistemului Cluj Bike, aparatele nefuncționale de toate tipurile fiind un laitmotiv în municipiul nostru unde tehnologia, prost administrată, în loc să le faciliteze oamenilor deplasarea, doar le-o încurcă, generând nervi și timp pierdut, îngreunând și mai mult traficul.

 

Adauga comentariu