Orasul comoara se inunda la fiecare ploaie mai puternica. Autoritatile ridica din umeri - oamenii sunt de vina!

Comentarii

Mihaela

23.10.2014 16:03

..pe naiba...azi dim am venit la servici cu masina pe langa parcul mare iar apa baltea pe strada efectiv....nici sinele de la tramvai nu se vedeau...parca intrai intr-un lacAsta nu e vina cetatenilor,e vina celor care au asfaltat si a celor care la receptie au intors capul spunand ca totul arata superb

remus

23.10.2014 17:09

canalizarea nu a fost proiectata sa suporte ploaia! ce nu intelegeti? proiectantii au crezut ca noi traim in Sahara si la noi nu ploua niciodata! 

observatorul as...

24.10.2014 14:20

Informațiile sunt corecte, dar ar fi de bun-gust dacă unii "jurnaliști" n-ar mai apela la tertipuri bombastice și dezgustătoare pentru a semnala o problemă. Nu e nevoie de dramatizarea excesivă a unei știri aducând în discuție investiții costisitoare care nu au legătură cu subiectul, doar pentru a crea un contrast puternic și inutil. Metoda asta e arhifolosită în tabloide și campanii electorale, ceea ce nu ajută deloc articolul din punct de vedere calitativ.Cum ar fi o știre de genul: "Veneția, atracție mondială și generatoare de venituri turistice cu multe zerouri anual pentru italieni, este inundată la fiecare ploaie mai serioasă, iar autoritățile nu par să se ocupe de sursa problemei, spre indignarea constantă a venețienilor."Poate era mai practic să sesizezi direct primăria dacă te deranjează atât de tare, nu? A, ințeleg - foame de vizualizări.

Adauga comentariu