Orasul aprovizionarilor ca-n codru

Comentarii

Cineva

01.07.2016 14:45

Poate ar trebui o solutie de mijloc. De exemplu ar trebui facute niste alveole ca la statiile de autobuz in capetele strazilor, iar aceste alveole sa fie doar ptr aprovizionare. Cu permisiunea dvs postez un link cu un exemplu din Franta http://www.vernisdeconduire.com/wp-content/uploads/2011/02/PLace.png Acest tip de alveole ar prinde bine. De exemplu pe str. Memorandumului trotuarul e lat si permite un astfel de loc la inceputul strazii si altul spre sfarsitul strazii. pe str. Baritiu, de asemenea se pot face 2 spoturi din acestea. Inteleg ca e pista de biciclete, dar banuiesc ca daca s-ar intrerupe pista din cauza a 2 spoturi din acestea, n-ar fi un mare disconfort. Bineinteles ca acum dupa ce s-au furat, pardon, bagat milioane de euro in noile trotuare, e cam nasol sa le sparga din nou. Pur si simplu cei din primarie nu au si nu au avut viziunea sa se gandeasca la acest tip de alveole ptr livrari. Aceste alveole sunt necesare fiindca livrarile se fac si prin curieri, iar curierii livreaza atat la magazine cat si la persoane fizice dar si la institutii, deci logic ca vor livra ziua. Pur si simplu trebuiau facute aceste alveole, iar politia locala sa-i amendeze pe cei care sunt opriti pe aceste locuri speciale si nu pot face dovada ca livreaza marfa, asta pentru a nu deveni locuri de parcare obisnuite. Adevarul este ca se poate face orice, trebuie doar bunavointa si putina viziune, doar putina, nu trebuie sa fi Nostradamus. Ca o paranteza, eu sunt voluntar, livrez hrana si medicamente/injectii persoanelor varstnice. E logic ca daca trebuie sa livrez pe Memorandumului de exemplu, nu am unde parca. Nici nu pot sa merg pana la parkingul primariei, apoi vin cu ladita frigorifica cu medicamentele pana pe Memo, sa le livrez si sa ma intorc inapoi in parkingul primariei. La fel, in Pta Mihai Viteazul nu pot sa caut locuri de parcare la mare departare, sa ma intorc sa livrez apoi sa merg iar pana la autoturism. Pur si simplu primaria trebuia sa aiba in vedere astfel de spoturi de parcare pentru urgente. Aceste spoturi sunt utile ptr tot felul de urgente (livrari medicamente si hrana ptr persoanele neajutorate, livrari prin curieri, etc).

Cineva

01.07.2016 14:49

Apropo, chiar si in zona din pozele de mai sus s-ar putea face 2 spoturi din acelea. Loc este destul. Spoturile s-ar putea face in lungul acelui ... ghiveci/ornament de flori sau cum sa-i spun.

Bb

01.07.2016 15:06

Oare ati auzit de transport valori???nu erau dube de aprovizionare... ADMIN: zău? De când transportul de valori se face cu duba neinscripționată, fără mascați și fără ca aceasta să fie securizată? Învățați să minținți înainte de a mînca cu polonicul cel mare produsul maron! 

Gebe Alpar

01.07.2016 16:30
ADMIN: ne bucurăm că insistați. De asemenea ne bucură și simțul umorului pe care încercați să-l arătați. Am văzut suficiente preluări de bani pentru a ști cum arată o dubă și unde au obligația mascații să stea când se umblă cu bani. În nici un caz la umbră, la o cafea. Așa că încercați și la Urzica, poate vă publică. Bașca că e vorba despre doo (două) dube pe trotuar în paralel cu una parcată legal.

Adauga comentariu