ORA DE FAKE NEWS

Șeful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat anti-Covid și a anunțat apoi că nu are semnal mai bun la telefon și nu prinde bulgarii fără antenă. Dezamăgitor. Și eu care credeam că nu mai trebuie să-mi pun telefonul la încărcat, după ce mă vaccinez... Chiar e doar un simplu vaccin, care oferă imunitate împotriva Covid-19? Puteau mai mult și oamenii ăștia de știință.

„Vaccinul există de când lumea, nu a fost inventat în 2020 – 2021. Toate bolile contagioase au fost eliminate prin vaccinare”, a mai declarat șeful DSP Alba după ce s-a vaccinat.

Nu de aceeași părere sunt și unii profesori din România. În numele domnului nostru reptilian, Bill Gates, unii dascăli participă la cursurile de fake news de pe grupurile de Facebook și Whatsapp. Că asta te și aștepți de la un profesor: să fie suficient de naiv încât să creadă în teorii ale conspirației.

Ziarista Bianca Albu de la „Buletin de București” s-a „infiltrat” în mai multe grupuri de profesori, ca să descopere că sunt chiar mai tragicomice decât grupurile de mămici.

Din grupurile astea elitiste, ziarista a aflat că unii profesori cred că suntem niște „cobai” pe care e testat vaccinul anti-Covid. Să spicuim câteva opinii extrem de pertinente ale unor oameni foarte bine informați. Cel puțin teoretic.

Un cadru didactic iese la tablă și arată că și-a făcut tema. Prost, dar și-a făcut-o: „Nu au destui cobai la câte vaccinuri sunt! Majoritatea medicilor au refuzat să se vaccineze. Ne-au găsit pe noi. Pe copii nu o să-i vaccineze. Au nevoie de ei în viitorul apropiat...”

Iată, acest cadru didactic are acces la procesele verbale de la ședințele Ocultei Mondiale. Acolo s-a luat decizia: „Să folosim profesorii drept cobai pentru vaccin! De copii nu ne atingem, că avem nevoie de ei în planurile noastre malefice!”

Un alt dascăl iese la tablă, cu temele de conspirații făcute: „Ne încearcă să vadă cât suntem de fraieri și speră să cedăm sub presiunea părinților și elevilor. Au doze, dar nu au cobai! Medicii refuză deoarece vaccinul este în probe, apar tulpini noi și oricum viața nu revine la normal! Și bun dacă este, când vine moneda de șantaj îți ridică întrebări.”

Ce bine e să fii profesor și să fii extrem de cerebral. Să analizezi bine informațiile, să le treci prin filtrele rațiunii și să tragi concluzia că e un complot al părinților, elevilor și medicilor, care vor să pună presiune pe săracii profesori, să se vaccineze. Acest repetent la gândire intră la clasă și le predă unor copii.

O altă știre falsă răspândită printre profesori e cea a obligativității vaccinării. Cu toate că s-a comunicat încă dinainte de a ajunge vaccinul în țară că imunizarea NU va fi obligatorie, unii insistă.

Pe două grupuri de Facebook în care se întâlnesc profesorii a apărut o imagine cu legile pe care le încalcă legea vaccinării obligatorii. Inclusiv Constituția României e încălcată, chiar dacă nu există o lege a vaccinării obligatorii.

Citez de pe buletin.de/bucurești: „Într-unul dintre grupurile de Whatsapp interne ale profesorilor de la un colegiu din București la care am obținut acces, un cadru didactic ridică problema obligativității vaccinului. Întrucât persoana care ne-a arătat mesajele ne-a cerut să păstrăm anonimitatea, vom publica mai jos doar o parte din mesajul de pe Whatsapp.

„Obligativitate la vaccin. Parcă văd că vom fi opriți de la a profesa pentru că nu ne-am vaccinat.”, a scris un profesor.

„Se dorește introducerea ideii că este obligatoriu.”, a comentat o altă profesoară.

Peste tot se spune că vaccinarea nu e obligatorie, dar acești profesori ȘTIU ei mai bine cum stă treaba. Că te și aștepți de la un cadru didactic să se comporte ca un român oarecare, care le știe pe toate. Românul ăla discret intelectual care se informează din surse dubioase și își formează certitudini despre viață.

Articolul de pe „Buletin de București” arată că grupurile de profesori sunt pline de site-uri foarte de încredere ca ceicunoi.wordpress.com sau incorectpolitic.com, care demască toate conspirațiile din spatele vaccinării. Iar profesorii le share-uiesc între ei, ca orice român care crede că e cipat prin vaccin. Profesorii, printre cei mai înțelepți români, la nivel teoretic.

Pe bune, ce așteptări să ai de la oameni fără școală, dacă cei care fac parte din școala românească rostogolesc conspirații? Ăștia fac „educație” în România? Și să nu-ți scoți copilul de la școală și să te cari din țara asta blestemată?

Adauga comentariu