Oportunist, Papahagi partid creștin își facea

Adrian Papahagi, profesorul universitar cunoscut ca și ”contracandidatul oricui” a profitat de rezultatele acestui referendum, pentru a pune bazele unui partid creștin. Desigur, propagandiștii de serviciu, anonimii de la CCOR Cluj-Napoca sunt alături de Papahagi și promovează, prin mesaje private și pe pagina lor de socializare, o ”invitație la semnarea certificatului de naștere al unui nou partid”.

Mai mult, mesajul acestora începe cu un ”mulțumesc” adresat celor ce au votat la referendum, ca și cum CCOR Cluj-Napoca ar fi organizat această procedură democratică.

„Multumim celor 3,5 milioane care au votat DA la Referendum! Petitia noastra a avut succes!

Pe 17 noiembrie 2018 la Conferinta Nationala de la Cluj se semneaza certificatul de nastere al primului partid pro familie girat de Coalitia pentru Familie! Garantia noastra sunt Adrian Papahagi, Mihail Neamtu, pr. Constantin Necula, Vladimir Pustan si Traian Ungureanu! Victorie!!!”, arată cei de la CCOR Cluj-Napoca.

După rezultatele finale ale votului, CCOR Cluj-Napoca și gașca lui Adrian Papahagi și-au atribuit rezultatul referendumului ca însemnând peste 3 milioane de români ce vor un partid, drept urmare ei o să îl înființeze.

„Dragi prieteni,

Aspirațiile națiunii noastre și construcția statului român modern sunt occidentale. Locul României este incontestabil în UE și NATO. Ne dorim cu toții o Românie prosperă, liberă și democratică.

Trebuie acum să ne convingem conaționalii și partenerii din lumea liberă că acestea nu echivalează cu descreștinarea. A venit momentul să ne definim principiile și să ne gândim acțiunea civică pentru următorii ani. În acest scop, vă invităm la o mare convenție națională la mijlocul lunii noiembrie. (Cluj Napoca, 17 noiembrie 2018)

Oricine nu se rușinează să-L mărturisească pe Hristos în cetate este binevenit.

Notați-vă data, rezervați-vă hotelul la Cluj - vom fi cu miile! Până la sfârșitul lunii vă vom comunica detalii asupra locului și a programului întâlnirii”, a transmis Adrian Adrian Papahagi.

Adauga comentariu