Onorariul The Asteroids Galaxy Tour se incadreaza in cei 200.000 de lei primiti de Share de la Primarie

The Asteroids Galaxy Tour este trupa care va concerta in Piata Unirii in noaptea de Revelion, evenimentul de deschidere a Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015. Reprezentantii Federatiei Share, organizatorii evenimentului spun ca onorariul trupei “s-a incadrat in alocarea de 200.000 de lei primita prin HCL”, ba mai mult, suma primita din bugetul local a fost de ajuns si pentru alte surprize pe care acestia le-au pregatit pentru noaptea dintre ani clujenilor.

Anuntul ca The Asteroids Galaxy Tour este trupa care va urca pe scena din Piata Unirii in 31 decembrie  a fost facut aseara de reprezentantii Federatiei Share. De Revelion urmeaza sa se anunte o parte din artistii care vor concerta in 2015 in Capitala Europeana a Tineretului.

“A fost o serie de negocieri cu trupa si ne-am incadrat in banii alocati de municipalitate prin Hotararea de Consiliu Local. Mai mult, din aceeasi suma, de 200.000 de lei, am mai pregatit si alte surprize. Avem o clauza de confidentialitate cu The Asteroids Galaxy Tour in ceea ce priveste onorariul. Nu este niciun secret, se va vedea oricum la decontarea banilor primiti din bugetul local, dar acum trebuie sa respectam aceasta clauza din contract”, a explicat Diana Apan, coordonatoarea departamentului de comunicare a Federatiei.

The Asteroids Galaxy Tour este o trupa daneza de dance alternativ compusa din Mette Lindberg (voce), Lars Iversen (bass si clape), Miloud Carl Sabri (trompeta), Sven Meinlid (saxofon), Mads Brinch Nielsen (chitara si clape), Jesper Elnegaard (tobe).
Albumul de debut, Fruit, a fost lansat in 2009, iar cel de-al doilea album, Out of Frequency, in 2012. Albumul Bring us Together a fost lansat in septembrie 2014.

Una dintre cele mai cunoscute melodii a lor este The Golden Age.

Foto: www.ostravainfo.cz

Adauga comentariu