Omul de afaceri George Karam, condamnat la 8 ani de închisoare, a fost prins la Cluj-Napoca! Se ascundea într-o pensiune

Patronul restaurantului Beirut din Constanța, George Karam, dat în urmărire națională după ce a fost condamnat la opt ani de închisoare, a fost prins la Cluj-Napoca.

Karam fugea de autorități după ce, în aprilie 2014, trei tinere au murit în urma unui incendiu produs în localul Beirut, aflat în proprietatea sa. 

"În cursul acestei zile, a fost depistată o persoană aflată în urmărire naţională, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani. Cel în cauză urmează a fi încarcerat în cea mai apropiată unitate de detenţie", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa, conform stiriperuse.ro.

În 5 aprilie 2014, un puternic incendiu a izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanţa, iar în uma acestuia trei tinere au murit, iar alte două persoane au fost rănite, focul fiind stins de pompieri după mai bine de cinci ore.

Instanţa a mai decis ca George Karam să achite, împreună cu alţi condamnaţi din dosar, peste 850.000 de euro, reprezentând daune morale către părţile civile din dosar.

George Karam a fost găsit vinovat pentru distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, complicitate la realizarea construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora, construire fără autorizaţie în zonă construită protejată şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Adauga comentariu