Omul de afaceri Basel Shakhshir deschide o noua linie de business. A preluat spatiul lasat gol de DIA la SORA SHOPPING CENTER si va deschide un supermarket pentru promovarea brandului Home Garden

Miscare socanta pe piata supermarketurilor clujene! Dia Market, operata de societatea Chais SRL, prin omul de afaceri Florin Chis, a pierdut o locatie de exceptie, cu mare trafic, in zona zero a Clujului: subsolul de la Sora Shopping Center. Ani de zile, spatiul fusese operat de Florin Chis, care mai are si in complexul BIG din Manastur un supermarket profitabil. Nu se cunosc motivele pentru care s-a stricat relatia cu SORA, cert este ca, pe societatea CHAIS, Florin Chis a facut cifre de afaceri frumoase cu cu brandul DIA:

 

In ciuda speculatiilor ca locatia va fi preluata de un operator international, noul chirias este un om de afaceri local, Basel Shakhshir, in varsta de 60 de ani, de origine iordaniana (nascut la Nables), dar cu cetatenie romana. Daca publicului larg nu ii spune nimic acest nume, cu siguranta Home Garden si Safeway International sunt branduri cunoscute, create de Shakhsir. 

In spatiul de la SORA, Basel Shakhshir va deschide Home Garden Supermarket, locatie in care iordanianul vrea sa isi expuna cu precadere produsele din portofoliul Home Garden, miscare foarte utila in plan local pentru brand.

 

 

Home Garden, unul dintre cele mai cunoscute branduri românești de pe piața conservelor de legume, a raportat pentru 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei, în creștere cu 33% față de anul anterior. Anul trecut, Home Garden – care a fost lansat pe piață în 2004 și deține în portofoliu peste 130 de produse – a investit peste 200.000 de euro în rebranding, potrivit publicatiei Magazinul Progresiv, care il citeaza pe Ghassan Shakhshir, fiul lui Basel si marketing manager pentru brandul Home Garden.

Safeway International, firma etalon a lui Basel Shakhshir, are cifre impresionante pe 2016, raportand aproape 1,5 milioane de dolar profit pe anul trecut:

Putini stiu insa ca Basel Shakhshir este si proprietarul francizei BOSSINI, brand international de fashion, operat prin intermediul companiei Safeway Fashion:

Din pacate, nu va putem oferi numarul de magazine Bossini din Romania. Franciza nu are un site propriu, iar informatiile de pe site-ul Safeway despre Bossini sunt neupdatate din 2012.

In business-ul Bossini, Basel este ajutat de fiica sa, Sama, la partea de promovare a brandului:

Adauga comentariu