Olimpicii din Cluj, puși să redacteze un denunț. Inspectorul general Valentin Cuibus: „Nu cred că creativitatea vrem să le-o dezvoltăm în direcția aceasta!”

Comentarii

noname

27.02.2017 17:04

dar de unde sa stie elevii nascuti dupa 95 cum se adresau informatorii tovarasei Ana Pauker? iti trebuie intr-adevar creativitate sa inventezi motive astfel incat sa condamni un om nevinovat. 

Claudia

28.02.2017 01:33

Deștepți, deștepți de tot inspectorii de română din cele trei județe!Ar merita premiați și înaintați în funcții. Să nu uitați sa le dați gradații de merit, doar o să aibă la portofoliu și "conceperea subiectelor de olimpiadă"!Deși dânșii, inspectorii de română sunt, "la bază", profesori de română, drăguții de ei "nu s-au gândit la posibile interpretări"! Li s-a urcat funcția atât de mult la cap, se cred atât de super-oameni, încât au uitat, săracii, de "interpretări"!  

Mihai

28.02.2017 06:40

Dacă problema subiectelor la Olimpiada de Limba Română este discutabilă din punctul de vedere a I.G. Valentin Cuibus, cum poate fi privită organizarea Olimpiadei la matematică, faza locală pe Cluj-Napoca, vineri 24.02.2017 de la ora 15:00? Cum poți să ceri unor elevi, după o săptămână de școală să susțină un concurs vineri de la ora 15:00. Olimpiadele sunt concursuri în care se probează inteligența, nu teste de rezistență la stres. Mă rog, poate nu înțelegem noi părinții noua concepție a Inspectoratului. În alte județe Olimpiada a avut loc vineri la 10:00 sau sâmbăta dimineața.

mitrutz

28.02.2017 09:24

,,El zice că nu a fost intenționat​'' - Nu a fost pe dracu! Neocomunistii nu se pot dezvata si nu pot concepe sa traiasca fara turnatori! Sunt peste tot, in orice institutie a statului! Sistemul neocolonialist are nevoie de indivizi servili, limitati, paraciosi, fara coloana vertebrala, adica buni executanti. In timp ce in vest se pune accent pe independenta si gandire, pentru ca acel copil sa poata intr-o buna zi sa ia decizii autonome, la noi se promoveaza servilismul! Macar daca decidentii ar fi destepti si bine intentionati, dar departe de ei asta! Dictatura mediocrilor are nevoie se servitori pe masura! Cel mai mare dusman al sistemului mafiot este individul cu caracter, bine pregatit pentru viata, competent profesional si neinregimentat politic! De accea astfel de oameni nu sunt doriti de nici un sef politic, dar sunt foarte apreciati in strainatate. Paradoxal, in tara in care s-au inchis toate turnatoriile, formam de pe acum atatia turnatori!! (sic!)

Adelia Rus

02.05.2017 23:15

 Din păcate, puțin le pasă de copiii noștri ! 

Adauga comentariu