Olimpicii clujeni, batjocoriți de școli, de Inspectorat și de Minister, sunt cazați zilele acestea în tabere cu condiții de penitenciar

Comentarii

Bianca Roba

31.07.2016 20:55

Cel mai trist e ca de frica a ceea ce va urma in afara de Andrada  n-a vrut nimeni sa  afirme cu subiect si predicat care e situatia. Deci invatamantul ramanesc i-a "educat" bine, avem societatea pe care o meritam! Nu uitati tabara olimpicilor este la a III-a editie si alti parinti dau bani  pentru ca dragii nostri copii sa fie tratati asa.

Claudia

01.08.2016 13:59

Foarte bine venit acest articol, acest fel de articol.Noi, românii, nu avem nevoie de dușmani, având conducătorii și lucrătorii din ministere, inspectorate școlare și directorii pe care-i avem! Ne autodistrugem, ca nație.Revoltător este modul în care ne tratăm olimpicii, sportivii de top, doctorii, profesorii dedicați.Revoltător este faptul că, o persoană, odată ajunsă într-un post de conducere, doar moartea sau pensia îl mai mută de acolo (în sectorul bugetar, firește!).Că soarta unor tineri valoroși depinde de toanele unor constipați înțepeniți în posturi cu putere de decizie.Olimpicii României ar trebui sa fie răsfățații nației, nu bătaia de joc a unor îngâmfați care nu le ajung acestor olimpici nici până la genunchi!Dar dacă tăcem, dacă stăm frumușel în banca noastră, cei care ne conduc își vor bate în continuare joc de noi. Să nu ne mirăm că tinerii noștri deștepți își iau zborul!

clujean radu

06.08.2016 11:00

ADMIN: văd că insiști să fii cretin la fiecare material de pe aici. Acum ai devenit și filolog - ce-am mai râs.

Adauga comentariu