Olguţa Vasilescu râde de Emil Boc. ”Clujul plăteşte prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie”

Emil Boc şi-a făcut mulţi duşmani în PSD, după ce a criticat creşterile salariale din sectorul bugetar. După Gabriela Firea, a venit rândul Olguţei Vasilescu să pună la îndoială calităţile de manager ale primarului clujean.

Fostul primar al Craiovei a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj scris de Bela Ambrus, în care Emil Boc e criticat dur.

”Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întîrzieri. în timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sînt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie. Bank of America Tower a costat 1 mld. de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai 1,5 mld. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 mld. şi avem o sala polivalentă", e mesajul care a stârnit controverse, după ce a fost îmbrăţişat de către Olguţa Vasilescu. 

”Vă dau în scris! Generaţiile viitoare vor plăti factura pentru dezmăţul actual”, declara Emil Boc în urmă cu câteva zile, cu referire la politica pe care PSD-ul o duce.

Adauga comentariu