Oleleu si Lapusan insulta inteligenta clujenilor. Neaga cu tupeu ca ar fi beneficiat de informatiile “cartitei” de la DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, si liderul PSD Cluj, Remus Lapusan, neaga ca ar fi beneficiat de informatii nedestinate publicitatii de la ofiterul de politie judiciara Valentin Tatar, prin intermediul colegului lor de partid, senatorul Alexandru Cordos. Ziar de Cluj a publicat ieri in exclusivitate convorbirea dintre Oleleu si Lapusan, in care primul ii spunea celui de-al doilea despre avertismentul primit de la Cordos: sa aiba grija ce vorbesc la telefoane.
Cu toate acestea Lapusan sustine in continuare ca nu a beneficiat niciodata de vreo informatie “scursa” de la DNA.

“Nu mi-a spus niciodata nimic. Alte comentarii nu am de facut. Nici el (Alexandru Cordos – n.red.), nici domnul Oleleu”, a spus Lapusan.

La randul sau, vicele Oleleu, are probleme cu memoria.

“Nu-mi aduc aminte de acea convorbire. Nu-mi aduc aminte daca am vorbit cu Cordos sau nu”, a declarat Oleleu.

Potrivit interceptarilor, convorbirea a avut loc in 25 ianuarie 2014:

OLELEU IOAN: N-am rezolvat-o că... o să-ți spun ce mi-o zis, că e este știut cine ... și urma să ne întâlnim mâine sau poimâine la un ceai. El o știut și o venit la mine da, dacă-ți spun ce mi-o zis, o să-ți spun când ne-ntâlnim că nu pot acuma. Ce mi-o zis ... o să mori de râs . Ce să zic ceva de genu că ... să am grijă ce vorbesc la telefoane ... ce vorbim toți, știi?

LĂPUȘAN REMUS: A bine, păi ce vorbesc la telefoane, că n-am dat la nimeni în cap, nici n-am furat nici (neinteligibil)

Foto: clujust.ro

 

Comentarii

Tuvangura Dehoti

05.09.2014 15:23

Porcu` si taranu` n-au mancat usturoi si nici gura nu le pute !

Adauga comentariu