Oleleu a demisionat din functia de vicepresedinte al CJ

Pesedistul Ioan Oleleu a demisionat astazi din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj. Dupa ce anul trecut s-a tinut si cu dintii de scaunul de vice, gestul de astazi al lui Oleleu este cel putin ciudat. Cu atat mai mult, cu cat, arata sursele noastre, Oleleu nu si-a motivat decizia, tot documentul nefiind mai lung de cateva randuri.

“Potrivit prevederilor legale în vigoare si a reglementarilor interne ale instituţiei, documentul a fost înaintat vicepresedintelui cu atribuţii delegate de presedinte, domnul Vakar Istvan, urmand a fi parcurse etapele prevazute de Legea administraţiei publice locale si de Statutul alesilor locali. Cel mai probabil la sedinta urmatoare se va inainte un proiect de hotarare ce va propune numirea unui nou vicepresedinte, insa nu este o procedura obligatorie”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean.

Ioan Oleleu nu a putut fi contactat pentru a-si motiva demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Numele lui Oleleu apare in dosarul instrumentat de DNA in care ofiterul de politie judiciara Valentin Tatar era cercetat pentru divulgare de informatii secrete catre senatorul Alexandru Cordos, care le-ar fi transmis mai departe catre Oleleu si Remus Lapusan.

 

Comentarii

mihai

08.05.2015 11:42

COMPANIE-provine, la origini, din latinescul companionem, care însemna, literalmente, cel cu care împarți/cel care mănâncă pâine cu tine (com +panis/panem ). Intra in acest proiect, in compania ( tovarasia mea), sa impartim o experienta impreuna, sa crestem acest proiect unic in Romania! Programul vi-l faceţi în fruncție de timpul liber pe care îl aveţi.Vei fi îndrumat pas cu pas, cu atenție și răbdare.Ocupaţi locurile libere care au mai rămas. Pentru informații trimiteţi textul "Info" la adresa: mihaicentrale@yahoo.com

Adauga comentariu