Oficialii StudCard Omnipass il ataca insolent pe Bildea: semnaturile de pe Piezisa ar fi “pentru sustinerea anumitor candidati la alegerile prezidentiale”

Comentarii

Angela

30.10.2014 14:53

Incredibil. Te obliga sa platesti unei firme private ca sa beneficiezi de un serviciu public gratuit (subventionat din banii statului, adica bani publici). Practic se incaseaza niste bani ilegal si imoral. Romanie te iub... aa.. urasc!

g.

30.10.2014 15:21

dada, e bravo studcard. studentii beneficiaza de reduceri de la stat, si voi ca intermediari faceti bani din treaba asta.perfect moral

Mihai

30.10.2014 15:22

Calitatea de student la buget sau la taxa se adevereste prin carnetul de student eliberat de o Universitate acreditata de Ministerul Educatiei, nu de o intreprindere terta, banca, ong, etc. Daca cei care emit cardurile acceptate acopera o parte din subventiile de transport atunci as putea sa inteleg obligativitatea acestor carduri, altfel e foarte clar ca este o afacere pe spatele studentilor. Ar trebui sa ne spuna si domnul consilier care este valoarea unui abonament pentru un student (pe 2 linii de transport) si care este subventia acordata de catre Minister, Universitate, Primarie, Asociatiile care emit Carduri, etc. In acest fel vom cunoaste si noi exact datele problemei.

lolz

30.10.2014 17:54

Domnu consilier e de pe alta lume, oameni care nu au construit nimic stiu doar sa critice. Ministerul da sub 10 lei / student / luna pentru transport....de aici in colo e programul oferit. problemele noastre sunt altele dar nah...ziar de scandal- ziar de scandal.....numa minuni gasesti paici

Auras

30.10.2014 18:26

Am inteles cat da ministerul dar Primaria cat da?

Bildea

30.10.2014 19:23

Subventia se da din bani publici. Restul este doar o afacere pe spatele studentilor desfasurata in cardasie cu primaria.

adi

30.10.2014 19:08

primaria da tot restul, cardul nu iti da nimic, cardul doar ia. ciudata afacere acceptata in cluj de vreo 8 ani 

mihai

30.10.2014 20:24

Tipii din imagine sunt niste dubiosi.Bogdan Buta (in stanga), uns cu toate alifiile, a fost ani la randul presedintele Organizatiei Studentilor din Universitatea Tehnica (OSUT), de unde a urcat mai departe in conducerea Consortiului Organizatiilor Studentesti din Cluj (din care face parte si OSUT). Iar Serbanescu, cel din dreapta, un tip si mai dubios, pe langa afacerea cu StudCard, era cel mai mare "smecheras" in liceu, fiind intangibil chiar si pentru profesori, datorita influentei pe care o aveau parintii lui. Ajunge sa stai de vorba cu oricare din ei sa vezi cat de aroganti pot fi, imi imaginez ca nu e usor pentru oricine s-ar impotrivi intereselor lor.Asa se nasc si cresc monstrii gen Ponta.

Ramona

31.10.2014 08:13

Bine punctat. E o afacere pe spatele studentilor. Nu cred ca poate sa fie legala toata treaba asta, dar aparent au sustinerea domnului Boc, deci trec aproape neobservati. 

Alin

31.10.2014 14:27

Nota 10 pentru acest demers.Felicitari domnului consilier local. Normal ca reprezentatii studentilor din vremea aceea au cerut ca aceste carduri sa fie obligatorii, deoarece , acest individ, a facut o miscare desteapta de a-i angaja pe reprezentantii studentilor la el la firma. Si asa a controlat si controleaza piata cu Absolvire de la A la Z si cu toate evenimentele in care sunt implicati studentii. Bravo lui, a fost destept. Chiar daca nu facea domnul consilier acest demers, sigur il facea altcineva. Si domnul primar, Emil Boc nu are de unde sa stie de "manarelile" domnului Calin Forna,  pe care le are cu acest individ din conducerea Omnipass...Bogdan Buta . 

Adauga comentariu