Oficial, municipalitatea clujeană a intrat în vacanță. BOC: “Din 2019 "Antonia" preia online proiectele…”

Recent, înainte de a începe minivacanța pentru bugetari, prilejuită de “Mica Unire” a angajaților de la stat, primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat că, în anul 2019, administrația va fi coordonată de către funcționarul virtual ”Antonia”. Mai exact, proiectele vor fi coordonate de către primul funcționar deștept – în sfârșit - din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Iar astăzi, în hora unirii din imediata apropiere a statuii lui A.I. Cuza, cică până și funcționarul deștept din Primărie, Antonia, era prinsă în jocul pixelat. 

În ultimul an, edilul clujean a fost preocupat - în exclusivitate – de lansarea aplicațiilor. Altfel spus, înainte de a cuceri orașul prin realizări concrete, administrația clujeană s-a concentrat pe dezvoltarea unei lumi paralele: cea virtuală. 

Revenind la anunțul publicat de Emil Boc pe pagina sa de socializare, acesta a susținut că ”primul funcționar public virtual din România, ”Antonia”, permite acum preluarea online” a dosarelor pentru proiecte. 

Exclusiv, în 2019, întregul sector sportiv din oraș va fi coordonat de ”Antonia”. 

De altfel, sportul clujean a și ajuns o epavă a celui care a fost (drojdierul celui de odinioară).

Poate că, lăsat pe ”mâini” virtuale, sportul clujean își va recăpăta vigoarea.

Dar până atunci, iată ce anunț bombastic a publicat edilul clujean:

”Din 2019 "Antonia" preia online proiectele de finanțări nerambursabile pentru domeniul sportiv #ClujNapoca.

Municipiul Cluj-Napoca are prevăzut în bugetul anului 2019 alocarea a 11 milioane lei pentru dezvoltarea sectorului sportiv, cu 17.65% mai mult față anul trecut. Beneficiarii acestor finanțări nerambursabile sunt federațiile de specialitate, asociațiile județene pe ramura de sport, cluburile sportive - persoane juridice de drept privat fără scop lucrativ sau persoane juridice de drept public, care depun o propunere de proiect cu impact pentru comunitatea noastră. În 2018, 40 de structuri sportive au beneficiat de finanţările nerambursabile acordate de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

În acest an, proiectele pentru sectorul sportiv pot fi depuse până la data de 18 februarie. 

Primul funcționar public virtual din România, "Antonia", permite acum preluarea online a acestor dosare pentru proiecte”, notează Emil Boc.

Păi, dragi cetățeni virtuali, haideți să ne amintim împreună că toate echipele de la CS Universitatea Cluj sunt clasate pe ultimele locuri, că echipa de handbal masculin nu a mai înregistrat victorii, iar baschetul feminin este, de asemenea, la coada clasamentului.

Despre subfinanțarea CS Universitatea Cluj, nici nu vă mai spunem.

Sperăm ca funcționarul dăștept, ”Antonia”, să facă minuni.

Altfel, exact la 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Universitatea (1919), ne putem lua ADIO de la sportul clujean.

Ce are de spus Emil Boc despre asta?  

 

sursa foto: ortodoxinfo.ro

Adauga comentariu