Oficial! Cristian Matei și ceilalți trădători din PSD Turda și-au înregistrat adeziunile la PNL

Fostul președinte al PSD Turda, Cristian Matei precum și foști membri ai conducerii PSD Turda și-au înregistrat astăzi adeziunile la PNL. Cererile au fost înregistrate la PNL Cluj, în condițiile în care Biroul Politic Local al PNL a fost dizolvat prin demisia conducerii liberale.

Cristian Matei trece la PNL după ce în trecut, el și grupul politic din jurul său, i-a acuzat pe liberali de trădare, imediat după dezmembrarea USL. Într-un discurs public, la alegerea sa în funcția de pe președinte al PSD Turda, Cristian Matei i-a acuzat pe liberali că dau afară PSD-iștii din administrația publică a orașului. Matei promitea că membri de partid vor fi angajați în administrația publică locală la companiile publice din oraș, ”acolo unde aveau loc doar PDL-iștii”, informează infoaries.ro.

Sub administrația Matei, după câștigarea alegerilor locale, posturile publice din Turda au fost  ocupate de șefi din PSD dar și de propriile rude ale primarului. Ginerele primarului, Bogdan Bobic, pe atunci și vicepreședinte PSD a ajuns la Compania de Apă Aries. Trezorerierul PSD a ajuns șefa Asistenței Sociale iar vicepreședinți ai PSD Turda au fost numiți în diverse poziții cheie în administrația locală din oraș. Acum, trec cu toții la PNL.

De-a lungul timpului, Cristian Matei a criticat opoziția liberală de la Turda. În repetate rânduri, primarul PSD-ist al Turzii i-a numit pe consilierii Partidului Național Liberal drept habarniști și răuvoitori. Liberalii au constestat modul în care Cristian Matei conduce orașul, de la lipsa de transparență la angajările pe criterii politice.

Trei din consilierii PNL, inclusiv președintele PNL Turda și secretarul general al filialei locale au demsionat recent, după ce conducerea județeană a partidului i-a anunțat că primarul PSD-ist Cristian Matei va deveni liberal.

Anunțul privind înscrierea în PNL a liderilor PSD-iști de la Turda nu a fost anunțată încă public.

Adauga comentariu