Odihna de vineri a angajaților de la RADP. Cum să nu muncești pe bani publici

În vreme ce Primăria Cluj-Napoca a prins a da de veste că are funcționari virtuali, iar serviciile publice de-acum înainte vor fi impecabile, iată cum arată o zi de muncă pentru angajații (la fel de virtuali) ai RADP din municipiu.

Ziua de vineri nu reprezintă decât un pretext de a ieși din casă ori de a scăpa de problemele personale, căci la muncă este loc și de hodină... 

Oricum, pare a fi vorba de o discriminare și tot pe bani publici: unele sectoare sunt deservite de către funcționari virtuali și sunt curățate impecabil, după cum am arătat aici, iar altele sunt defavorizate în mod evident.

Astfel, unul din parcurile cartierului Mănăștur, care ar fi trebuit să fie loc de muncă pentru angajații RADP, a devenit loc de odihnă. Și după cum am aflat de la cititoarea noastră, care ne-a și furnizat aceste imagini, ″munca″ acestora durează deja de câteva zile. 

Ce să mai spunem? La mai mult și la mai mare! Adicătelea, la mai multă odihnă. Bine măcar că acești muncitori cinstiți nu sunt deranjați de zgomotul străzii. Bugetul ne permite, odihniti-vă tovarăși!

Adauga comentariu