Oare ce mai fac foştii parlamentari care nu au mai candidat sau nu au prins mandate?

Proaspeţii şi neiniţiaţii parlamentari fac valuri pe reţelele de socializare cu fel de fel de idei şi postări, în timp ce foştii, care nu au mai candidat sau nu au mai prins fotolii de senatori sau deputaţi îşi reiau vieţile. De unde le-au lăsat, sau implicându-se în noi proiecte.

Mate Andras Levente încă nu s-a apucat "de treabă". Are mult timp de recuperat alături de familie, aşa că aceasta este pe primul loc, cariera sa de avocat fiind trecută pe plan secund. Fostul deputat nu se gândeşte momentan la niciun proiect. "Acum, principala mea preocupare e familia mea, eu", a declarat Mate Andras.

Aurelia Cristea, fost deputat PSD, cunoscută mai ales că fiind iniţiatorul "legii anti-fumat" este implicată în "managementul unei companii comerciale cu capital privat 100% autohton". Mai exact, aşa cum a anunţat pe pagina sa de socializare, în 3 ianuarie: "Prima mea zi de muncă din Noul An. Un proiect profesional de suflet, cu un suflet drag. Să fie într-un ceas bun! — feeling motivated în Cluj-Napoca", cu o maşină PP Protect pe fundal, alături de partenerul sau de viaţă, proprietarul firmei de pază.
Fostul deputat a admis că are mai mult timp pentru sine şi familie, dar şi pentru prieteni. Şi a mai precizat că are şi un proiect şi mai de suflet, dar preferă să îl ţină secret. "Da, am un proiect de suflet, dar acela nu e de interes public. Despre proiectele profesionale, sociale şi de implicare civică de interes public cu siguranţă veţi află când le vine timpul."

Alexandru Cordoş, fost senator PSD, care între timp a schimbat "barca politică" cu cea a PRU, deoarece nu a mai prins loc eligibil pe listele propuse de Nasra predă în continuare şi s-a reîntors pe un post de director, pe care îl ocupase anterior.
"Eu continui activitatea pe care în ultimii ani am avut-o la catedră, la Facultatea de Drept, ca şi cadru didactic, în Bucureşti. Mi-am reluat activitatea în cadrul Grupului Ţiriac, sunt unul dintre directori." Alexandru Cordoş lucrează la un curs de Filosofia Dreptului şi îşi continuă şi cariera politică, ca şi preşedinte al Partidului România Unită, filiala Cluj.

Adauga comentariu