Oamenii se calcă în picioare în stațiile de autobuz! Mesaj pentru Emil Boc, din partea clujenilor: „Mai băgăm și noi niște autobuze la orele de vârf?”

Când vă spuneam acum o lună că locuitorii Clujului sunt transportați, în condiții de aglomerație extremă, de către autobuzele CTP Cluj, nu ne credeați. 

CITEȘTE ȘI: FOTO Clujenii, transportați ca vitele în autobuzele celei mai „performante companii de transport din România”

De data aceasta, a venit rândul cititorilor să îl întrebe pe domn' primar Emil Boc ce are de gând să facă cu aglomerația din oraș? La fel ca și noi, oamenii au cerut celor de la CTP să suplimenteze numărul de autobuze (o primă soluție decentă). Dacă tot stăm la ore de vârf 50 de minute în autobuz, măcar să nu ne călcăm în picioare.

„Domnul Boc, mai băgăm și noi niște autobuze la orele de vârf? Stația Opera. Ca să nu mai vorbim că 46 deja întârzie de 10 minute :))”, s-a întrebat, retoric, Sorin, unul dintre cititorii Ziar de Cluj. Soluția e la domnul Neag, nu la domnul Boc, însă într-adevăr o suplimentare a numărului de autobuze, cel puțin la orele de vârf, e musai. 

Dacă Boc n-ar fi atât de ocupat cu metrouri, centuri metropolitane și alte aberații care se vor construi peste 500 de ani, poate ar rezolva și problemele care contează cu adevărat în Cluj. 

 

Adauga comentariu