Oamenii de afaceri Dan Claudiu si Dan Serban s-au imparatit: au uitat vremile cand luau tepe, acum dau ei

"Viata asta-i ca si-o scara, dar ea te urca, ea te si coboara", spunea cu dreptate marele filosof egiptean Leo de la Rosiori. Se potriveste perfect cu destinul de afaceri al antreprenorilor clujeni Dan Serban si Claudiu Dan, fostii oameni ai lui Nelu Bene, care si-au luat viata in maini si si-au construit propriul lor business.

Te-ai fi asteptat ca ei sa uite de obiceiurile perfide ale fostului patron si sa isi construiasca un alt stil de business. Acum nu foarte multi ani, cei doi afaceristi se smiorcaiau la margina prapastiei falimentului cand, lucrand ca subantreprenori la proiectul Negoiu, antreprenorul general le-a dat teapa facandu-se ca ploua la decontul lucrarilor. Era cat p-aci sa sucombe. Apoi, cei doi au facut din firma ACSA una cat de cat onorabila ca cifre si, cand banutul a inceput sa curga mai voios, s-au imparatit. Au transferat un teren din Targu Mures in iulie 2019 din activele ACSA catre o firma controlata tot de ei, APC Invest, si si-au tras in orasul lui Dorin Florea o autorizatie frumoasa pentru un ansamblu cu 53 de apartamente, caci la Cluj sunt prea mici pentru dezvoltare.

Atat doar ca, de la episodul Negoiu si pana la episodul strada Crinului Targu-Mures, cei doi s-au imbolnavit de encefalita morala si nu mai au chef sa isi plateasca facturile la furnizori, asa cum ne-au spus nu niste pasarele, ci chiar furnizorii. Desi, "la valoarea lor", nu sunt sume imense, Dan Serban si Claudiu Dan au deja atitudini beniene, propun discounturi si pretind sa fie sunati de furnizorii carora EI le datoreaza bani, comportament pe care l-au invatat prost de la fostul lor patron, fiindca ala avea in sange chestia asta, nu era ageamiu.

 

Adauga comentariu