O zonă extinsă din cartierul Mănăștur riscă să devină raiul infractorilor. Beznă totală de 4 nopți, iar Primăria doarme!

Comentarii

rotopercutor

16.06.2016 09:18

De cand ma plang de faptul ca nu este iluminat public in cartierul Buna Ziua pe strada Carmen Silva, de la nr 10 la 18 nu este nici o sursa de lumina, Mozart nu e asfaltata , Mircea Zaciu la fel. Cartierul Buna ziua este dezastru, mizerie drumuri distruse, fara iluminat public, haite de caini ,constructii lasate in paragina adevarate capcane pentru copii(mozart colt cu carmen silva), iar domnului Boc i se rupe acum si mai tare ca a castigat alegerile. Singura bucurie este ca nu l-am votat, din asta ma hranesc eu, stau intr-o buda de cartier unde construiesc astia ca salbaticii fara sa respecte nimic(apartamente in poduri si in garaje) iar daca reclami ceva nereguli cum am facut eu iti atragi repede simpatia ciobanilor de constructori, niste nemernici avari si fara scrupule. In fine  traiesc in mizerie, nu am unde sa imi scot copilul la plimbare in cartierul bunaziua, platesc taxe de oras si stau in gaoaza clujului dar sunt mandru ca nu l-am votat pe incompetentul asta de Boc. ADMIN: Cartierul Bună Ziua este dovada complicității dintre rechinii imobiliari și serviciile de resort din Primăria Cluj. Toți inspectorii Primăriei de la Urbanism ar trebui luați la DNA și luați la bani mărunți. Sunt, și nu exagerez, niște șpăgari ordinari.

rotopercutor

16.06.2016 10:18

Aveti perfecta dreptate sub ochii nostrii astia ne fac cum vor ei, concret am facut plangere la primarie unui vecin ce construieste langa doua cladiri pentru urmatoarele considerente : 1.Nu are o pancarta de informare                        2.A inchis terasa de la etajul retras cu lemn (foarte elegant)                        3.La demisol face din garaje apartamente si nu are locuri de parcare                        4.Toate mizerile de la santier le ingroapa pe langa fundatieCate probleme credeti ca s-au rezolvat dupa? Una, si cea mai flagranta, sauna de lemn de pe terasa, in rest absolut nimic nu s-a schimbat ba mai mult a venit ghiolbanul de constructor sa ma ia la rost ce am cu minunatia de lemn de pe cladire de parca eu i-am proiectat cladirile si nu am respectat acel proiect. In fine cred ca baietii din primarie au mers cu saru`mana la el, si-au cerut scuze ca ei nu vor sa-l deranjeze dar uite este un cretin ce i-a facut sesizare si acum ceva trebuie sa obtina si frumos m-au indicat pe mine ca fiind nenorocitul care nu are ceva mai bun de facut si l-au rugat frumos sa darrame aberatia tehnica de lemn. Domnule Alexa imi pare sincer rau ca nu ati iesit primar dar cel mai tare ma supara ca lumea nu vede ce oportunitati si bani europeni rateaza Boc cu echipa lui de oligofreni din primarie. Asta e, mie imi merge bine si asa rau, dar plec definitiv din tara in curand ca nu am o scuza pentru copiii mei de ce as continua sa stau aici intr-o tara de "smecheri" care isi urmaresc doar interesul propriu si cei din jur nu mai conteaza. https://s32.postimg.org/6i2q1b2x1/IMG_9906.jpg https://s32.postimg.org/9avxlc39h/IMG_0215.jpg 

Adauga comentariu