O viață fără fumuri – IQOS a lansat și în România cele mai noi dispozitive, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI

După lansarea globală din Tokyo, cele mai noi dispozitive IQOS 3 și IQOS 3 MULTI ajung și în România, venind în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor cu un design și funcționalități îmbunătățite.

Peste 5 milioane de fumători adulți din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale, în favoarea alternativei fără fum.

Noua generație de dispozitive IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei Philip Morris- IQOS 3 și IQOS 3 MULTI - sunt disponibile utilizatorilor din România pentru precomandă, iar din 3 decembrie 2018 vor fi disponibile pentru achiziție online, în magazinele IQOS din întreaga țară și la consultanții IQOS.

După lansarea mondială din luna octombrie, versiunea îmbunătățită a IQOS ajunge la scurt timp în România, punând la dispoziția utilizatorilor două produse cu tehnologie avansată, rezultatul a doi ani de dezvoltare de către echipa de designeri, oameni de știință și tehnicieni de talie mondială.

Lansarea de la Cluj-Napoca

Lansarea de la Cluj-Napoca a avut loc in cadrul magazinului IQOS din Platinia, in prezenta clientilor fideli ai brandului, dar si cu numerosi influenceri si vedete locale.

Mirela Bucovicean, unul dintre ambasadorii IQOS a povestit experienta din Tokyo și despre bucuria de a participa, alaturi de alti 800 de amatori de IQOS, la lansarea globală.

Tutun încălzit

Ambele dispozitive, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, au ca principiu de funcționare încălzirea tutunului și au fost redesenate plecând de la sugestiile consumatorilor IQOS din întreaga lume. Noile produse oferă un design sofisticat, care păstrează liniile fluide specifice IQOS, dar și o încărcare mai rapidă și funcții suplimentare care fac experiența mai intuitivă. De asemenea, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI vin cu o varietate de peste 500 de combinații cromatice și accesorii care permit personalizarea acestora.

Din punct de vedere al fiabilității, IQOS 3 are acum o baterie cu o durată de viață superioară, fiind prevăzut cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea în cazul impactului sau al șocurilor.

Pe de altă parte, IQOS 3 MULTI reinventează și revoluționează design-ul de bază al liniei IQOS, oferind utilizatorilor până la 10 experiențe de consum consecutive și neîntrerupte. Designul este mai compact, iar portabilitatea devine un avantaj incontestabil pentru cei mereu on-the-go.

 

Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România, a declarat: „Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupun ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum.”

IQOS, prin încălzirea tutunului, generează cu 90% mai puțini compuși chimici nocivi decât țigările*.  PMI a realizat cercetări ample, inclusiv studii de laborator și studii clinice pentru a determina potențialul de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar rezultatele obținute până în prezent indică în mod clar că IQOS are potențialul de a prezenta un risc mai redus decât continuarea fumatului**.

PMI estimează că noua versiune IQOS 3 va determina din ce în ce mai mulți fumători din întreaga lume să adopte alternative fără fum, alăturându-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenți și ducând compania un pas mai aproape de îndeplinirea viziunii sale, cea a unui viitor fără fum.

 

* Sursa: Reducerile medii ale concentrațiilor pentru numeroși compuși chimici nocivi și potențial nocivi măsurați în aerosolul de la IQOS comparativ cu cei măsurați în fumul de la peste 1.600 de mărci de țigări în peste 40 de țări între 2008 și 2017. Prelevările de aerosol și fum s-au realizat folosind regimul de fumat Health Canada Intense. Calculele reducerilor exclud nicotina.

 

**Informație importantă: IQOS nu este lipsit de riscuri.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu