O uliță cu sens unic, un indicator amplasat aiurea și conducători auto induși în eroare

Un indicator rutier amplasat aiurea în cartierul Mănăștur stârnește nedumerirea participanților la trafic: ulița din imediata aporpiere a străzii Frunzișului, până de curând cu sens unic, a devenit peste noapte o uliță ce permite circulația în ambele sensuri: prioritate au conducătorii auto la urcare, chiar dacă strada este una îngustă și permite cu greu accesul pentru două autoturisme simultan. Dincolo de orice, pietonii au rămas descumpăniți: le este interzis accesul ca atare spre supermarketul din zonă. 

 

Cum au gândit membrii comisiei de ciruclație din cadrul Primăriei, acum conducătorii auto încearcă să decifreze pe propria piele?!

Prin urmare, pietonilor le este oprit accesul spre service-ul și supermarketul din zonă. 

Apropo, în zonă răsar trei blocuri noi, iar ăsta pare a fi accesul spre noile ansambluri rezidențiale. Nu de alta, dar interesele imobiliare par să dicteze, mai nou, până și regulile de circulație, cu posibile victime din cauza harababurii stârnite de un indicator amplasat după ureche.  

Cum ar trebui să reacționeze Poliția Rutieră în acest caz?

Trei blocuri, un supermarket și o singură ieșire, o singură cale de acces. Cam acesta pare a fi ritmul în care administrația locală fluidizează traficul în favoarea dezvoltatorilor imobiliari.

 

sursa foto: infotraficjudcluj/facebook

Adauga comentariu