O tânără s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Dej. În mașină se afla și un copil care a fost și el transportat la spital

O tânără de 27 de ani s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe o stradă din Dej după ce a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Atât ea cât și copilul care se afla în mașină au fost transportați la spital.

Potrivit IPJ Cluj, o conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Căianul Mic, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe strada Șomcutului, din direcția Dej spre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

Conducătoarea auto alături de un minor, pasager în autoturism, urmează a fi transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Două autospeciale un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării unui autoturism pe strada Șomcutului din municipiul Dej.
Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta.

S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia, în vârstă de cca 30 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului.

Femeia era conștientă, însă, conform primelor evaluări, suferise multiple traumatisme.

sursa foto: facebook/infotraficjudcluj

Adauga comentariu