O tânără este bătută până la leşin, pe un drum din Dej. ATENŢIE, VIDEO CU IMAGINI ŞOCANTE

O fată a fost bătută cu sălbăticie de către un tânăr, de presupus “iubitul” ei, a fost lovită cu pumnii şi picioarele pe marginea drumului, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească. După ce pe reţelele de socializare au apărut aceste imagini de o violenţă ieşită din comun, Poliţia din Dej s-a autosesizat şi a început cercetările. Scenele violente s-au petrecut în Dej sau în apropiere de acest municipiu din judeţul Cluj.

Din înregistrare, care durează aproape 2 minute, se vede că agresiunea a avut loc noaptea, pe un drum, în faţa unei maşini oprite, cu farurile aprinse. Filmuleţul începe cu fata care plânge în faţa maşinii, în timp ce un tânăr îi spune să se dea la o parte. La câteva secunde, individul se năpusteşte asupra brunetei cu pumnii şi picioarele. Dă cu piciorul atât de tare, încât se prăbuşeşte la pământ. Fata îl imploră printre lacrimi să o ierte, însă bărbatul se ridică nervos şi o ia din nou la pumni. Apoi o trage de păr şi o aduce în faţa farurilor aprinse. Îi seceră picioarele cu o lovitură puternică, moment în care fata cade, iar ce urmează este de neimaginat. În timp ce o înjură, tânărul o loveşte cu piciorul în spate, în faţă şi oriunde vede cu ochii până când fata leşină.

"A dracu vită! Mă înjuri tu pe mine?", se aude nervos bătăuşul.

"Te omor! Te leg de maşină şi te duc până la Dej", strigă agresorul în timp ce o scuipă.

"Te rog, nu mai fac niciodată!", se aude fata îngăimând.

Potrivit surselor din IPJ Cluj, poliția s-a autosesizat și aparent i-a identificat pe agresori. Persoana din imagini, cel care o lovește pe brunetă ar fi unul dintre frații Szengyorgyi. 

Unul dintre fraţi, Ionuț Szengyorgyi, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor. 

Într-un alt dosar, Ionuț apare alături de fratele său Dănuț (care se pare că ar fi autorul bătăii), fiind trimiși în judecată pentru constituire grup infracțional. Aici, Dănuț a fost condamnat (recidivist fiind) la 2 ani 8 luni şi 734 zile închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat și înșelăciune în formă continuată. 

Adauga comentariu