O strada din Cluj a fost sparta de patru ori in patru saptamani

Proiectul de reabilitare si extindere a retelei de apa din Cluj si Salaj e al doilea cel mai costisitor proiect cu finantare europeana din tara, arata ministerul de resort. Derulat de Compania de Apa Somes, proiectul are o valoare de 196,9 milioane euro, suma din care UE asigura cu titlu gratuit 145,6 milioane euro. Asta il face sa fie pe primul loc in clasamentul celor mai mari contributii UE in proiect. Cu toate acestea, Compania de Apa Somes sparge in nestire strazile Clujului din cauza conductelor invechite. Astazi, angajatii companiei au distrus, pentru patra oara in nici patru saptamani, o strada din cartierul Marasti. 

Strada Porumbeilor a fost, din nou, sapata astazi de catre angajatii Companiei de Apa Somes. La primele ore ale diminetii, muncitorii in salopete albastre distrugeau asfaltul turnat abia saptamana trecuta. 

“E ruginita, mucegaita teava. Nu se schimba, si daca nu se schimba, de fiecare data cand se sparge trebuie sapat”, marturiseste unul dintre ei. 

Saptamana trecuta, Ziar de Cluj scria ca strada Porumbeilor a fost sapata de trei ori in trei saptamani. 

“Mai sunt strazi vechi, pe care sunt tevi vechi, de 20-30 de ani. Noi le reparam de fiecare data cand e nevoie. Vor intra in urmatorul program de investitii”, spune Lucian Croitoru, purtatorul de cuvant al institutiei. 

Comentarii

Dana

03.11.2015 10:55

Porumbeilor a fost reabilitata de SADE S.A. in 2005 daca nu ma insel...la apa s-au bagat conducte de polietilena...deci nu 20-30 de ani. Si nu inteleg de ce sa intervina de 3 ori in 3 saptamani...ar trebui sa intervina o data si bine...numai ca...Dorel exista! 

littleJohn

07.11.2015 09:42

aia nu-i nimic... str. Decebal a fost sparta de doua ori in doua zile... si de doua ori au oprit apa in tot cartierul aferent... ca retardatzii de la APA nu-s in stare sa puna deviatii si robineti pe conducte.. la ei nu s-au inventat inca

Adauga comentariu