O seara umoroasa... cu Daniel Iancu & Costel Patrascan

Joi, 14 iunie, data stelara a anului curent, la Sala de Spectacole a Radio Romania Cluj, de la ora 19.30, clujenii sunt asteptati la un spectacol de UMOR cântat si caricaturizat in compania folkistului Daniel Iancu si a caricaturistului Costel Patrascan.

Vorbim despre un concept neconventional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se rade non-stop si in urma caruia spectatorul pleaca cu "ceva" acasa. Este un spectacol de atitudine care abordeaza teme care ne framanta pe toti, tratate intr-un limbaj universal: umorul. Nu sunt folosite cuvinte vulgare!

Cateva cuvinte despre Daniel Iancu...

Daca este s-o citam pe gazetara Loreta Popa putem spune ca "umorul lui Daniel Iancu este recunoscut si cu siguranta este cel mai apropiat de forma de protest in randul folkistilor de astazi". El este creatorul cantecelor Vine valu' si-mi ia calu', Ofiterul Radu sau Patria.

Dar si cateva cuvinte despre Costel Patrascan...

Cum remarca - de data aceasta criticul Alex Stefanescu -"dracul însuși ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrășcan”...

Caricaturist la Academia Catavencu, Adevarul, Plai cu boi, Evenimentul zilei, Cotidianul, Romania literara etc.

Va fi o videoproiectie de caricatura comentata, in mai multe reprize, in care caricaturistul va prezenta pe un ecran ceva, va spune altceva, iar publicul va intelege cu totul altceva... Asta ca sa fie foarte clar!

In cateva cuvinte: un spectacol la care se va rade mult si cu folos!

Adauga comentariu