O salajeanca de 63 de ani a fost violata in timp ce inchidea porcii in cotet. Violatorul a incercat sa se ascunda la munte in judetul Cluj, dar a fost prins

La data de 7 mai, poliţiştii din Cuzăplac au fost sesizați de către o femeie de 63 ani, din satul Gălășeni, care a declarant că în seara precedentă, a ieșit în curte să închidă porcii in cotet și un consătean, care trecea pe drum, a intrat în curte și a dus-o cu forța într-o grădină, unde a violat-o.

După comiterea faptei bărbatul a dispărut de la domiciliu. Politiștii au început imediat cercetările și au aflat că bărbatul a plecat la munte, unde s-a ascuns într-o comună din județul Cluj.

După un schimb de informații cu polițiștii clujeni, aceștia l-au reținut pe bărbatul de 37 de ani, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de viol. Instanța de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Comentarii

mica

11.05.2018 00:06

asta cred ca-i @mica aplecata pe Calea Turzii sa se bucure si TIRistii de o scroafa grasa cat o vacă batrana.

mica

11.05.2018 21:13

ti-ar raspunde grasanoaca de @Mica, dar e deja prea ocupata sa-si dea gurita si curul la stromileagul TIRistilor. din Cluj panan-n Turda-i coada

Adauga comentariu