O rulotă a luat foc în spate la Iulius Mall, după ce proprietarii au lăsat aragazul pornit și au plecat la cumpărături VIDEO

O rulotă a luat foc în spatele complexului comercial Iulius Mall, lângă terenul de antrenament al echipei de fotbal CFR Cluj. În acest moment, pompierii se află la fața locului și intervin pentru stingerea flăcărilor. Potrivit primelor informații, nu au fost înregistrate persoane rănite, incendiul fiind anunțat la o rulotă. 

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ORA 16.54

La incendiul care a cuprins rulota parcată în apropierea unui teren de antrenament pentru fotbal și al unui complex comercial a intervenit o autospecială pentru stins incendii. 

A fost vorba de o rulotă pentru camping, complet utilată, ce avea și un aparat de gătit cu butelie de gaz. Flăcările au cuprins în totalitate rulota, iar pompierii au reușit să stingă incendiul în 10 minute de la sosirea la locul evenimentului. 

”În momentul incendiului, butelia care alimenta aparatul de gătit refula gaz, care ardea cu flacără intensă, care a reprezentat un risc crescut pentru pompieri”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Din fericire nu au fost înregistrate persoane rănite.

”Din cercetările preliminare a rezultat că proprietarii utilitarei au lăsat mașina de gătit cu gaz pornită și s-au deplasat în complexul comercial, lăsând flacăra nesupravegheată”, au afirmat reprezentanții ISU Cluj.

Din cauza incendiului care a cuprins rulota, un autoturism parcat în apropiere a fost deteriorat. 

Adauga comentariu