O poveste tristă în care ne întrebăm pe mâna cui se dă siguranța cetățenilor care preferă transportul în comun?

Ieri, colegul nostru Eugen Olariu a asistat la o fază de-a dreptul hilară cu un autobuz al CTP de pe linia 30 care a intrat pe vechiul traseu deși acesta fusese închis pentru desfășurarea Festivalului de Street Food.

“Autobuzul 810 care circulă pe linia 30 dispre Grigorescu, a ajuns în staţia de pe strada Uzinei Electrice în jurul orei 9.31. După ce pasagerii s-au îmbarcat, şoferul şi-a dat seama că Aleea Stadionului este închisă circulaţiei. În acel moment a început să manevreze autobuzul cu spatele înspre intersecţia cu Splaiul Independenţei. Operaţiunea destul de anevoioasă a fost îngreunată de tramvaiul şi autoturismele oprite la semafor pe direcţia Plopilor- Centru. După minute în şir în care autobuzul a obstrucţionat efectiv circulaţia în intersecţie, un angajat al poliţiei locale şi-a întrerupt pauza de cafea şi a binevoit să dirijeze circulaţia astfel încât şoferul de pe linai 30 să poată ajunge în staţia de tramvai de la Polivalentă.” –  a scris colegul nostru, trăgând concluzia că cei de la CTP au uitat să-și instruiască șoferii cu privire la modificare de traseu.

În sfârșit, cei de la CTP au ajuns la concluzia că e mult mai frumos să comunice cu noi în interesul bunei informări a cetățenilor Clujului și ne-a trimis următorul comunicat:

Catre,

Redactia «Ziar de Cluj»

Urmare articolului prezentat, va aducem la cunostinta faptul ca toti conducatorii auto care deservesc linia 30 au fost instruiti cu privire la faptul ca traseul este deviat. Conducatorul autobuzului 810 care a intrat pe vechiul traseu se afla la a treia cursa pe L30 in ziua respectiva.

Mentionam faptul ca devierea liniei 30 a fost anuntata in presa locala, radio, pe site-ul unitatii si prin afisaj in statiile desfiintate provizoriu.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Din care noi tragem concluzia că șoferul este nițel cam slab mobilat la cap (cam prostuț de felul lui), din moment ce, după ce că a fost informat că s-a modificat traseul și l-a și parcurs de trei ori ca atare, adică modificat, a intrat cu mașina pe vechiul traseu. Restul manevrelor sunt de poveste. O poveste tristă în care ne întrebăm pe mâna cui se dă siguranța cetățenilor care preferă transportul în comun?

Adauga comentariu