O poveste misterioasa despre niste interceptari facute de DIICOT intre Alin Tise si Gicu Gansca. Si daca vreti sa stiti unde mai lucreaza Valentin Tatar, fosta "cartita" de la DNA Cluj

Au fost o data ca niciodata niste interceptari intre omul de afaceri Gicu Gansca si Alin Tise. Intecreptarile au fost facute de DIICOT care investiga niste misculatii facute la constructia stadionului Cluj Arena. DIICOT le-a predat catre DNA Cluj. Care le-a facut uitate. Nu stim cat de relevante erau sau nu, stim ca de "estomparea" lor s-a ocupat un domn pe nume Valentin Tatar, fost politist judiciar la DNA Cluj, pe care il stiti mai bine drept "cartita" DNA Cluj, fiindca turna tot ce prindea din dosarele procurorilor catre diversi politicieni si oameni de afaceri. Probabil nu pe gratis. 

Transmitem pe aceasta cale o rugaminte oamenilor de bine care au aceste inregistrari. Poate ni le trimit pe scrie@ziardecluj.ro

Fiindca e pacat sa nu cunoasca lumina. Pana atunci, sa va spunem ca Valentin Tatar lucreaza astazi pe post de "consultant" la firma Brava Grup Construct SRL, care nu se ocupa cu constructiile asa cum ati crede din denumire, ci din afaceri cu baruri si alte activitati alcoolice. Ce e cu aceasta firma, cine e adevaratul patron si de ce a ajuns Valentin Tatar sa lucreze acolo, in curand.

Comentarii

Claudiu M.

22.05.2018 05:40
Brava Cafe va spune ceva? Sunt cele doua baruri din aeroportul Cluj ce sunt înregistrate pe Brava Grup Construct S.R.L. cu un profit în 2016 de 620.000 lei. Trăiască traficul de influenta și oportunitatile.

Adauga comentariu