O porțiune din strada Miko Imre este surpată de trei ani. Primăria nu a făcut nicio reparație – FOTO & VIDEO

„Pe strada Miko Imre sunt efectiv două cratere imense. Ambele au lungimea mai mare decât o mașină, iar una dintre ele cât trei mașini. Nu se poate circula de ele, iar strada este una foarte circulată, chit că aparent este o stradă secundară” - așa arată una din multele sesizări trimise de locuitorii din cartierul Europa către Primăria Cluj-Napoca.

Oamenii spun că gropile datează din 2018. În trei ani, administrația publică locală nu a găsit o „lopată” de asfalt pentru reparații. Este curios faptul că în ultimii ani s-au accesat fonduri europene și bani din bugetul local pentru modernizarea mai multor străzi din centru, dar pentru cele din cartiere nu sunt fonduri.

Aparent, la intrarea pe strada Miko Imre totul pare normal, ca pe oricare altă stradă asfaltată. Câțiva zeci de metri situația se schimbă radical – pe partea dreaptă, pământul s-a surpat și din această cauză s-a format groapa imensă despre care am menționat anterior.

Nici nu apuci să treci bine de craterul uriaș de pe partea dreaptă că urmează altă scenă de off-road. De data aceasta sunt gropi mai mici și adânci, una lângă alta, ceea ce face imposibil de ocolit zona. Așa că șoferii trebuie să intre cu mașinile prin „tranșeele” din asfalt. Cu puțin „noroc” poate trebuie să facă un drum și la service pentru eventuale reparații.

La capătul străzii, nici nu mai există asfalt deloc. Aici se construiesc blocuri, iar în scurt timp locul va fi și mai aglomerat, cu mai multe mașini, deci strada se va deteriora și mai mult.

Strada Miko Imre este una intens circulată. Într-o zi de lucru, la orele prânzului, aici circulă multe mașini ale firmelor de curierat, autoturisme și dube mici de marfă.

Adauga comentariu